• Temmuz ayında ciddi ciddi hoca konuşuyoruz ve Sergen Yalçın falan deniyor…

Şampiyonlar liginde kendi kurdurduğu kadro ile 0 çekti. Rio Ave - PAOK gibi rakiplere elendi. Yayınlarda yaptığı açıklamalarla kendini Fenerbahçe hocalığına yamamaya çalıştı.
    Ben böyle birini Beşiktaş hocası olarak görmek istemiyorum !

Sergen Yalçın: "Ex'ten next olmaz. Kulüplere de söylüyorum, bu cümleyi iyi anlayın. 'Ex'ten next olmaz', çok doğru bir sözdür."

‘’Pressure is a privilege’’

• Temmuz ayında ciddi ciddi hoca konuşuyoruz ve Sergen Yalçın falan deniyor…

Şampiyonlar liginde kendi kurdurduğu kadro ile 0 çekti. Rio Ave - PAOK gibi rakiplere elendi. Yayınlarda yaptığı açıklamalarla kendini Fenerbahçe hocalığına yamamaya çalıştı.
    Ben böyle birini Beşiktaş hocası olarak görmek istemiyorum !

Sergen Yalçın: "Ex'ten next olmaz. Kulüplere de söylüyorum, bu cümleyi iyi anlayın. 'Ex'ten next olmaz', çok doğru bir sözdür."

Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

İstikrar olmadan başarı imkansız. Belki Ole doğru hoca değil eyvallah. Ama elindeki kadroya istediği 3 ana transferin ikisini yapmadan, çorap değiştirir gibi hoca değiştirip başarı bekleyemezsin. Beşiktaş kulübü ciddiyetini kaybetti maalesef. Geçen hafta demiştim ya “Beşiktaş futbol aklı kazanıyor” çok büyük yanılmışım…

Madem ilk resmi maçta hoca konuşacağız ?

Ne diye Ole ile kampa gittik ?

Sorulacak çok soru var Serdal Adalı’ya, umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmaz…

• Resmi Gönderi

Sorulacak çok soru var Serdal Adalı’ya, umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmaz…

İlk resmi maç sonunda arkadaşlarla konuşurken "hoca da değişirse şaşırmam"dedim.

O günden beride takip ediyorum,çok eleştiri var hocaya.

Tutunması zor bu şartlarda.. Rahat kalamayacak, bırakmaz bizim fosiller.

Hatta görderio Sergen ve Güneş adını piyasaya sürdüler bile adiler

Ülke futbolu Bulgar ligi kadar kalitesiz, Spor camiamız ise rantçı ve gaddar

Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

Tekke deli dolu ama kalitelidir..Yapar birşeyler

• Küme düşürmez ama bu kadroyla şampiyonlukta kovalanmaz tam Alanyaspor zamanı kadrosu 4-5 kovalayacaktır

Tekke deli dolu ama kalitelidir..Yapar birşeyler

• Resmi Gönderi

OLMASI GEREKEN OLMUŞ 👇, bizde de olsun diyelim.

La Liga yönetimi, yeni sezonda teknik direktörlere “orta hakemi maç başı 2 kez VAR incelemesine çağırma hakkı” verme kararı aldı!

İtiraz başarılı olursa, 2 hak da korunacak. İtiraz haksız çıkarsa teknik direktörün hakkından düşecek. (Cope)

• Resmi Gönderi

İstikrar olmadan başarı imkansız. Belki Ole doğru hoca değil eyvallah. Ama elindeki kadroya istediği 3 ana transferin ikisini yapmadan, çorap değiştirir gibi hoca değiştirip başarı bekleyemezsin. Beşiktaş kulübü ciddiyetini kaybetti maalesef. Geçen hafta demiştim ya “Beşiktaş futbol aklı kazanıyor” çok büyük yanılmışım…

Erken dakikalar ama BJK geride..

Bu sonuç ile hocanın şansı uzamaz gibi.Yalaka basın ve TV ,sosyal medya sovmenleri devreye girerler.

Zaten ilk maç sonucunda bu güne kadar hep genelde ağır eleştiriler hocaya yapıldı.

Bu maç sonu kötü sonuç olursa dönüşte havalanında bir taraftar gurubu bulunur ve yuhalar

• OLMASI GEREKEN OLMUŞ 👇, bizde de olsun diyelim.

La Liga yönetimi, yeni sezonda teknik direktörlere “orta hakemi maç başı 2 kez VAR incelemesine çağırma hakkı” verme kararı aldı!

İtiraz başarılı olursa, 2 hak da korunacak. İtiraz haksız çıkarsa teknik direktörün hakkından düşecek. (Cope)

Ortaokuluma gittiğimde futbol hocamla falan konuşmuştuk bunu voleybolda da varmış bu sistem sanırım

• En büyük sebep başkan ama geçen seneden beri ole hocanın hiç bir dokunuşu yok

Yüzde 99 yarin hocayı kovarlar tahmini düşüncem sergen yada şenol hoca gelir

Şenol Güneş daha gelmez Trabzon'a geldi aynı sıkıntılar vs vardı kuyu derin değil ama tutunacağımız ip çok kısa gibi bir sözü vardı halen daha da öyle de neyse

• En büyük sebep başkan ama geçen seneden beri ole hocanın hiç bir dokunuşu yok

Yüzde 99 yarin hocayı kovarlar tahmini düşüncem sergen yada şenol hoca gelir

Sergen geldiği an kombinem falan umrumda olmaz… Maçlara gitmeyeceğim. Buradan falan isteyen olursa devredebilirim hakkım yettikçe 😊

• Resmi Gönderi
    39 B görüntüleme · 461 ifade | Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Osimhen'i borçlanmadan aldıklarını; hatta üstüne kasaya 80 milyon euro daha sermaye koyduklarını açıkladı! | Extra Futbol | Facebook
    Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Osimhen'i borçlanmadan aldıklarını; hatta üstüne kasaya 80 milyon euro daha sermaye koyduklarını…
    www.facebook.com

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen'in transferi konusunda, kulübü SSCN Napoli SPA ile anlaşmaya varılmıştır. Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne net 75.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca, yapılan anlaşma kapsamında futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10’u SSCN Napoli SPA’ya ödenecektir.

Futbolcu ile 2025-2026 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, futbolcuya her bir sezon için net 15.000.000 EUR garanti ücret, net 1.000.000 EUR tutarında sadakat primi ile 5.000.000 EUR tutarında imaj hakkı ücreti ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Adama verilecek para yıllık 21 milyon Euro..

Fedakarlık bunun neresinde?

Avrupa kulüpleri zaten o paraları vermediler..

Veren Araplar vardı varsa eğer,oraya da bende olsam gitmem zaten.Lig dandik, Avrupa da yoksun, şampiyonlar ligi oynayıp piyasa yapmak varken neden Oscar çöllerde olsun 🙂

• Resmi Gönderi

Galatasaray taraftarı, Victor Osimhen ile Leroy Sane için düzenlenen imza töreni ve Lazio müsabakasında tribünleri doldurmadı. Yeni sezon kombinelerinin geçerli olmadığı günde bilet fiyatları 1300 lira ile 18 bin lira arasında değişti.

Başkan özellikle davet etti taraftarı ama istediği tam olmadı.

Hazırlık maçı ve imza töreni için taraftara kasayı yüklemek, ücret almak güzel fikir ama yemezler.

Tüm kulüpler taraftarları artık sağılacak inek görmese iyi olacak.

Bol bol ve rasgele harcamalarınızı taraftarlara ödetmeyin artık ve taraftarlar da ödemesin.

Maça gitmem yıllardır, ürün almam, zaten hiç almadım.

Ekleyelim

Madem her Galatasaray li taraftarın evinde olması gerekiyor demiş başkan,sen ve yönetimin o 100 bin adet ürünün parasını öde,al ve taraftara ücretsiz dağıt.

Dün madem kasaya 80 milyon Euro koyduk dediniz ,çok cüzzi bir fiyata satın, sayı 100 bin olmasin 1 milyon olsun veya fazlası olsun.

FB liyim, FB tarafından bana ne imza töreni lazım nede paralı ürün lazım.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Panathinaikos - Shaktar maçının galibi Samsunspor ile oynayacak Arda Turan'ın bir kez daha Türk bir takıma rakip olma olasılığı bence yüksek