• Resmi Gönderi

Ederson Fenerbahçe’de . Brezilyalı kaleci yarın öğlen İstanbul’da olacak.

Asensio havalimanina indi inecek derler..Bu sene o sene ..Yani kaliteli ayaklar seyretme imkanımız olacak inşallah.

Bu kadar transferi keşke zamanında yapsaydınız.

• Resmi Gönderi

Asensio havalimanina indi inecek derler..Bu sene o sene ..Yani kaliteli ayaklar seyretme imkanımız olacak inşallah.

Bu kadar transferi keşke zamanında yapsaydınız.

Kesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro

• Kesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro

İyiden kastın ne ki

Bence İsmail Kartal düşünür gibiydiler

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Sergen üstüne düşen görev için takımının başına tekrar geçti. Fenerbahçe'nin başına herşeyden önce o takımın kültüründen gelmiş Fenerbahçe klup yapisini bilen öncelikle ligimizi ardından kendini bilen bi elit bir Fenerbahçe linin geçmesi hem Fenerbahçe hem ülkemiz futbolu adına olumlu olacaktır. Ve fenerbahce camiasında bu son senelerin vermiş olduğu yükü sirtlanip biz Fenerbahçe'yiz buradayız diyebilecek hem presentable hem teknik zeka Şi olan onlarca antrenör var. Fenerbahçe büyük klüp artık bu sokak ağzının bırakılıp Fenerbahçe'nin sportif ve modern vizyonunu gözler önüne tekrar serilmeli. Bizim takimimiz bizim insanlarimiz.... Bu lig bizim ligimiz bu ligin safsatalarlardan arınıp saha dışı aksiyonlardan vazgecilup saha içine spora sportmenliğe odaklanilmis bir yapıya kavuşması önce takimlarinizin ozverisi sonra gerekleri kademelere gerekli yöneticilerin atanmasıyla mümkün... Gerçek Fenerbahçelilere gercek elit centilmenlere kulak vermek gerekir. Ben Galatasaraylı olarak Rıdvan hocanın hiç bir programını atlamadım daha.

Sergen hoca hoş geldin tekrar Beşiktaş maçlarını o heyecanla izleyebilmek sadece Beşiktaş taraftarın değil diğer tüm taraflarinda hakkı. Her ne kadar kirletilmeleye asagilanmaya calisilsada Bizim bir futbol kültürümüz ve değerlerimiz var değerlerimize sahip çıkmalı medeni bir şekilde saygı çerçevesinde sportmence gerçekleşmesi gereken keyifli müsabakalar için öncelikle biz taraftarlar kafa yapimizi degistirmeliyiz. Otekilestirerek rencide ederek bir takim yanlislarin üzerini bahanelere ortmek yerine spor odaklı yaklaşımlarla işin teknik kusimlarina yogunlasarak laf değil icraat yaparak umarım ilerleyen senelerde daha iyi yerlere geleceğiz. Bu aralar güzel işler oluyor bakalım hayde hayırlısı....

• Resmi Gönderi

Whisper  mustafa28  Sahutt bu arada bizim icardi hala tombiş degilmi benimmi gözlerimde bir sorun var. Şuan klup doktorları Spor ekibi tam kadro başındayken kilo veremiyorsa 2-3 ay daha problemler olacaktır diye düşünüyorum. ?

• Resmi Gönderi

Whisper  mustafa28  Sahutt bu arada bizim icardi hala tombiş degilmi benimmi gözlerimde bir sorun var. Şuan klup doktorları Spor ekibi tam kadro başındayken kilo veremiyorsa 2-3 ay daha problemler olacaktır diye düşünüyorum. ?

Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .

• Resmi Gönderi

ÖZEL | Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Aykut Kocaman’a Yönetim kurulu üyeliği ve Futbol Şube Sorumlusu görevini teklif etti. Volkan Demirel’e de, teknik direktörün kim olacağından bağımsız şekilde, Kocaman’a bağlı olarak A Takım Sorumlusu pozisyonunu önerdi!
    Hoca seçme konusunda söz Aykut Kocaman’da olacak.

• Resmi Gönderi

Kilolu ama o yine de oynar, golünü de atar..

Onun yükünü çekecek oyuncu çok Galatasaray da.

İsterse yine çabuk eski kilosuna döner.

Sahutt osimen demiş,evet aramızda fazlaca laklak ederiz.

Geçen seneden bir kaç pozisyon da yaptıklarını göz önüne alarak daha baştan alınmadan sorun olabilir dedik.

Kavga laf soyleme,maskesini eline alıp diğer rakibini saha kenarına kavgaya çağırma hep şovmenlik ve taraftara oynama işleri.

Bana verin,ben atarım,ben varım egosuyla oynayan,her kaçan topta eli ayağı oynayan, birşeyler söyleyen, verilemeyen her topta sağa sola hareketler çeken ahlaksız bir topçu.

İlk fırsatta kendi arkadaşlarını seyircinin önüne atıyor ve atar, yaptıklarıyla ben farklıyım diyor derde.

Daha yeni başladık, Zirve yaptığı sezon geçen sezondu,bir daha onu yakalar mı?

Ama gol atar haliyle,ilk yedek veya oyundan alınma esnasında Okan ile sürtüşür, zaten ona verilen para ayar bozduğu için iş uzarsa ya ben ya Okan da der ilerde

Türk ligine bir baş ağrısı getirdik bu iki iki dört.

Not: Özel hayatıyla bozuk bir şekle bürünen icardi spor ve saha içinde yaptıklarıyla 10 tane osimen eder.

• Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 1. Lig ve 2. Lig kulüplerimizin görüşleri neticesinde bu sezon Trendyol 1. Lig'den düşen ve Nesine 2. Lig'den çıkan takım sayılarında değişikliğe gidilmesine karar vermiştir.

Bu doğrultuda; 2025-2026 sezonunda 20 takımla oynanan Trendyol 1. Lig'den düşen takım sayısı 5'ten 4'e düşürülmüştür. 37 takımla oynanan Nesine 2. Lig'den Trendyol 1. Lig'e yükselen takım sayısı da 3'ten 4'e çıkarılmıştır. Yükselecek olan 4 takımdan 2'si doğrudan, 2'si ise play-off müsabakaları sonucunda belirlenecektir.

Statülerde yapılan değişiklik sonrası Trendyol 1. Lig gelecek sezon 18 yerine 20, Nesine 2. Lig ise 38 yerine 36 takımdan oluşacaktır.

Yapılan değerlendirmeler sonrası katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu değişikliğin Türk futboluna ve kulüplerimize hayırlı olmasını dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu

• Whisper  mustafa28  Sahutt bu arada bizim icardi hala tombiş degilmi benimmi gözlerimde bir sorun var. Şuan klup doktorları Spor ekibi tam kadro başındayken kilo veremiyorsa 2-3 ay daha problemler olacaktır diye düşünüyorum. ?

Çok farketmedim ama girdiği dakika zaten formsuz olduğunu gösteriyor

• Gene döndük dolaştık en başa geldik hadi bakalım

• Gene döndük dolaştık en başa geldik hadi bakalım

Bitti Uğurcan Galatasaray'da

• Yönetimde giderayak kendini devirdi gibi

• Başkan kendini devirdi ama para iyi onu da söyleyeyim

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.