- Resmi Gönderi
Acılı pastırma yada acılı sucuk ne gider şimdi abi bak öyle olursa sıkıntı olmaz :thumbsup:
Ya ne zaman gelsen boğaz hocam:) kahve sucuk pastırma..Maşallah Allah iştahını artırsın catisma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcılı pastırma yada acılı sucuk ne gider şimdi abi bak öyle olursa sıkıntı olmaz :thumbsup:
Ya ne zaman gelsen boğaz hocam:) kahve sucuk pastırma..Maşallah Allah iştahını artırsın catisma
Barcelona barcalandı ..PSG 4 Barcelona 0
TRT spor şuan tekrarını veriyor bakamayanlar..2.yarı şimdi başladı
güzel maçtı balık baştan kokar dedikleri çok dogru adamlar 2 şer kişilik oynadılar resmen ruh var
güzel maçtı balık baştan kokar dedikleri çok dogru adamlar 2 şer kişilik oynadılar resmen ruh var
Evet yürekliydiler..
Bu sene futbol ile hiç alakam yok valalhi. Önceden bir zevkle izlediğim Şampiyonlar ligi vardı. Ama onu da izlemez oldum.
Bu sene futbol ile hiç alakam yok valalhi. Önceden bir zevkle izlediğim Şampiyonlar ligi vardı. Ama onu da izlemez oldum.
Bu maç tam seyirlikti..Maç keyf işidir,seninde tez zamanda keyfin yerine gelsin inşaallah
Bu maç tam seyirlikti..Maç keyf işidir,seninde tez zamanda keyfin yerine gelsin inşaallah
Asıl sorun maç değil abi anladın sen onu
Tahminimce Barcelona tur atlar.Futbolun karanlık elleri Barçayı tur atlatacak.
Tahminimce Barcelona tur atlar.Futbolun karanlık elleri Barçayı tur atlatacak.
mkaymaz 4-0 dan mı geri dönecek diyorsun aslında mucize değil ama çok zor çok
Barca yaptı buna benzer şeyler ama bu rakip ve bu hırsa karşı zor,olmaz olmaz demeyelim.Futbol bu,birde @Mkaymaz21 ın da dediği gibi hakemler bulaşırsa
Barca yaptı buna benzer şeyler ama bu rakip ve bu hırsa karşı zor,olmaz olmaz demeyelim.Futbol bu,birde @Mkaymaz21 ın da dediği gibi hakemler bulaşırsa
Artık şu barça imparatorluğu bitsin bence elensin de biraz akılları başına gelsin. Her sene her sene ispanyol ingiltrere italya fransa takımları izliyoruz finallerde bıktım valla süper lig gibi orası da aynı şampiyon olacak takım 4-5 takım arasında gidip gelmesin
Bazı hegemonya altına alınan yerler,takımlar,kupalar,branşlar var.Hariçten gazel okumana müsade etmezler.Geçen sezon Fb erkek basketbol takımını nasıl finalde harcadılar?Örnek çok..Rakip Fransız olmasa çok şey dönerdi ama bu durumda zor Barca,barca barca oldu
Konularda genel düzeneleme var arkadaşlar her konu kendi başlığı altında devam edecektir. Daha önceki spor konusu olarak açtığım bu alt katagori buradan aynı şekilde futbol konusu olarak devam edecektir. Bilginize...
3 - 1 (Maç sonucu)
Benim kupon geldi tebrikler real madrid. yarın fenerbahçe yenilecek. :D