Peki şimdi bu çıkan kötü sonuca göre yarın akşam yoğun kar yağışı gelmicekmi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Peki şimdi bu çıkan kötü sonuca göre yarın akşam yoğun kar yağışı gelmicekmi
yok kardeşim gelicek ama biz gelecek diye üzülüyoruz
-
Dua edelim de bol bol ECMF daha güzel çıksın 9 da
Daha Doğulu çıkar kar bile yağmaz artık unutun sistemi (ters etki yapar inş)
-
ist avrupa yakası modele göre havafa 3 5 kar dışında birşey almaz kıyılar zaten allaha emanet tabi ist burası 1.5 gğn yagar gfs patates olur o ayrı mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler yapacak birşey yok
-
MGM radar açıp kütle beklicez arkadaşlar. Başka çaremiz yok. Allah ne verdiyse o
-
ECMWF modelini bekleyin diyenler zaten ECMWF yağış için kötü çıktı sunuyordu ancak kısa vade modellerine bakıyorduk ICON gibi keza ICON da yağış mağış vermemiş maalesef.. o yüzden beklentiyi minimumda tutun.. son saatlerde bu değişim korkunç özellikle ay sonu sistemi takip etmek isteyenler için
-
Bu arada, 2015 17 şubat sisteminde 3-5cm beklenirken DEKlerle 50 hatta 60cm alan yerler oldu. Sabır edicez beklicez
-
Bukadar celallenmeye gerek yok. Nekadar çok agresif olmuşsunuz. Bırakın herşeyi nasipte öteye geçilmez. Her şeyde vardır bir hayır. Oldumu yatıştın mı?
Ne agresifi beyefendi siz görmüyor musunuz olanı ? Bu yağışın öneminin ne kadar büyük olduğunu görmüyor musunuz İstanbul için ? Hala gelip burada laf sokmaya çalışıyorsunuz.. insan gibi yazdım size ortamı germeyin insanlar zaten üzülüyor burada sinirleniyor modele ve siz kalkıp hem gereksiz espri hem gereksiz laf sokuyorsunuz birazdan da beni banlarsınız egonuz rahat eder. Bi tık törpüleyelim bence ve insanları sakinleştirelim.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 Karlakurek tartışmaya gerek yok hocalarım ortam mutlaka gerilir yağışlar azalınca yapacak bir şey yok maalesef. Tartışıp birbirinizi kırmaya gerek yok bu yüzden. Sıkıntı varsa özelden çözün buradan yazılan mesajları sileceğim.
-
alarım ortam mutlaka gerilir yağışlar azalınca yapacak bir şey yok maalesef. Tartışıp birbirinizi kırmaya gerek yok bu yüzden. Sıkıntı varsa özelden çözün buradan yazılan mesajları sileceğim.
Sıkıntı yok ben sadece ortam gerilmesin diye yazdım zaten ama işte anlayış biraz size teşekkür ederim kolaylıklar dilerim
-
Tuzla 85 rakım Kötülemiş hali 30 cm ise burda kalsın benim için
-
havalarinsesi.com/attachment/20569/
Şaşırmış bu MGM ?
-
modele simdi baktım, bu ne kardesim 1 gun kala sistemi yok edecek resmen gfs avrupa yakası ozellikle cok kotü
-
- Resmi Gönderi
Şimdi İstanbul da Pazar günü En yüksek sıcaklık 2 derece Kar var daha ne istiyoruz diye soruyorum
-
yağışım etkin kısmına alçak kesimler olarak kky olarak alıcaz gibi
-