- Resmi Gönderi
Bilmeyenler tabi ki olur..
Yardımcı olalım, herkes herşeyi bilecek diye bişey yok abim.
Yardımcı olursanız sevinirim
Yazın açıklayın.Paylasin
Tabikide yardım edeceğiz abi ancak radar ı öğrenmeden önce keşke modelleri öğrenmeselerdi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBilmeyenler tabi ki olur..
Yardımcı olalım, herkes herşeyi bilecek diye bişey yok abim.
Yardımcı olursanız sevinirim
Yazın açıklayın.Paylasin
Tabikide yardım edeceğiz abi ancak radar ı öğrenmeden önce keşke modelleri öğrenmeselerdi.
Eren hayırdır banamı laf çarpıtıyosun
Çarpıtma yapmıyorum direk yazıyorum bilmeyenler için,modellerden önce biraz daha basit şeyleri öğrenmek daha iyi olur.
SnowBall13 evet Batı ve Orta Avrupa ilkbaharın keyfini çıkarsın :D
Çağrı Erdal kimse laf çarpıtmıyor radara bak sonra hareketli görüntüye bak, sana doğru gelen kütleler (maviyse yağış hafif olur rengi açılırsa yeşile doğru yağış yoğun olur) varsa otur bekle işte. MGM'den anlık sıcaklık takibini de yap.
Çarpıtma yapmıyorum direk yazıyorum bilmeyenler için,modellerden önce biraz daha basit şeyleri öğrenmek daha iyi olur.
Sıkıntı yok
Birbirimizle sadece olumlu yönde mesajlar atalım.Baska bişey olmasın
Görüldüğü üzere Kocaeli'nin kuzeyi dışında merkezde yağış kütlesi yok. Genel anlamda ise en fazla 18-21 dbz civarı bir yoğunluk söz konusu bu da yoğun bir yağış yaratmaz. Radarda yeşil kütleler ne kadar artarsa yağış yoğunluğu da o kadar fazla olur.
Tam o kare içine aldığın yerin alt kısımlarında (deniz gözüken yerin alt kısmı)oturuyorum can abi. Cumartesi sabahı bekliyorum 12 cm yi çok heyecanlıyım
istanbul bu sistemden pek faydalanmadi..22-28 şubat sisteminde inşallah faydalınırsiniz
istanbul bu sistemden pek faydalanmadi..22-28 şubat sisteminde inşallah faydalınırsiniz
Daha başlamadi bile abim
Az daha sabır
99km rüzgar nedir ya
Hoşgeldiniz
GFS kuvvetli soğuk girişini yarın için gece yarısına almış
gerçekten saçmaladı.
Van Bahçesaray da meydana gelen çığ 41 cana maloldu maalesef..
Allah rahmet eylesin
O cuma akşamki cephe yağışının bir kısmını kky almasaydım sabaha çok daha iyi örtüyle uyanabilirdim 20 civarı. Ama yine güzel örtü alacağım 12 15 civarı