Çok daha fazla kar var çimenler gözükmüyor
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
@Y_u_s_u_f1 ağlaya ağlaya 10 cm kar aldın.
Umarım daha da isyan edici msj'lar yazmasın.
-
Umudu kesmişken dekler kurtardı burayı 10 cm oldu
-
- Resmi Gönderi
Umudu kesmişken dekler kurtardı burayı 10 cm oldu
O zaman hesabına güle güle de.
-
- Resmi Gönderi
o değil de, çocuk pencerede kaldı ona yanıyorum
Abim ya vallah kıyamam ..
Camda kar beklemek..Yaş kaç olursa olsun kar sevdası,cam nöbeti..
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kar yağışına kavuşursunuz
-
O zaman hesabına güle güle de.
Yapma abi ya
-
- Resmi Gönderi
Yapma abi ya
Belirtmiştim can abi belediyenin kadrolu temizlik personellerinden biri diye
-
- Resmi Gönderi
Foruma yeni katildim bu yil modelleri gorunce hepimiz uzulduk sevindik beraber birseyler paylastik yani aile olduk kisacasi ben burda olmaktan cok mutlu oldum can abi sinan abi ve ismini sayamadigim butun adminler elinden gelen ilgiyi sorulara cvpsiz birakmamaya ozen gosterdiler hepinize ayri ayri tesekur ederim Ben artik formdan ayriliyom ins seneye daha guzel sistemlerde beraber oluruz seviniriz bu yil boyle karsiz gecti ama allahim ne derse o olur kimsenin kalbini kirdiysam hakkina girdiysem hakkinizi helal edin
Hala Umut var abim ama karar senin..
Yine bekleriz hatta her zaman bekleriz
Helal olsun benden yana ..Ne hakkımız olacak
-
Can abi deklerin sıklılığına bağlı en fazla kaç cm olur. Sanırsam tavan yapıyorum
-
@Y_u_s_u_f1 can abi kararını değiştirmez
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@Y_u_s_u_f1 can abi kararını değiştirmez
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Sen öyle san çoktan 10 cm aşıyor bile
-
o değil de, çocuk pencerede kaldı ona yanıyorum havalarinsesi.com/attachment/7919/
Benim kız erken yattı akşamdan sabah erken kalkıp kartopu oynayacaktık. Sabah kalkınca hemen cama koştu baba kar yok dedi. Yağmayacak mı? Diye sordu. Yok kızım yağmayacak dedim. Biraz üzüldü ama yapacak bişey yok. Aynı durumdayız yani Reis.
-
- Resmi Gönderi
@Y_u_s_u_f1 ondan bahsetmiyor seni şutlayacak CAN
-
Can abi kısmen yanıldın ama. 12 cm bekliyordun 10 cm anca oldu banlama yani beni. Tam olarak bilemedin
-
dek kütleleri sultangaziyi bırakmıyor
-