- Resmi Gönderi
Bugünü 17-18-19'u için uykusuzluk antrenmanı gibi düşünüyorum hüsrana uğrasak bile :D
17 si akşamı kocaeliye de yeterli soğuk ve rüzgar ulaşıyor bakalım Can hocamıza sorabilirsin yarın akşam bu akşam farketmez ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugünü 17-18-19'u için uykusuzluk antrenmanı gibi düşünüyorum hüsrana uğrasak bile :D
17 si akşamı kocaeliye de yeterli soğuk ve rüzgar ulaşıyor bakalım Can hocamıza sorabilirsin yarın akşam bu akşam farketmez ![]()
Kocaeli Gölcük neden hala yağmur var ne zaman kara döner acaba
bizim ora 2 derece yağmurlu anlayan neden yagmadigini yazabilirmi
Modeller 24 saat kala bile değiştiği içi 16'sı akşam sorayım hocalarıma soruları garanti olsun :D
Sorularınız CAN abi geldiğinde yanıt bulacak ben yatıyorum iyi geceler bu saatte :-D
balikesir merkez bizden baya yüksekte fakat , kky aliyor , biz manyas da , bandirmanin arkasında kalıyoruz , ilk kar başlayan yerlerden rakım da 60 , konum gereği sanirsam her yer bembeyaz ![]()
![]()
Sorularınız CAN abi geldiğinde yanıt bulacak ben yatıyorum iyi geceler bu saatte :-D
İyi geceler hocam sağolun ilginiz için ![]()
balikesir merkez bizden baya yüksekte ben manyas da , bandirmanin arkasında kalıyoruz , ilk kar başlayan yerlerden rakım da 60 , konum gereği sanirsam her yer bembeyaz
Hocam güney marmaradan güzel yağışlar geçti özellikle sizin taraflar
Kısaca 2.dalga cumartesi günü geliyor detayları o zaman sorarsınız
arabaya atladım sancaktepeye yola çıktım tad alamadım esenlerden :'D
İlk dalga bana yaramadı hala yağmur şeklinde yağış var
İzmit'te kar sınırı 100-150m kadar düştü karşıda kar yağarken burda yağmur yağması ayrı koyuyor adama ?
An itibari ile izmit merkez kar yağışı başladı