Günaydınlar herkese. İzmit gömülmeye devam ediyor az önce dışardan geldim en az 10cm daha eklenmiş mevcut örtüye. Yapabilirsem öğlen metreyle bi ölçüm yapacağım  

Marmara Bölgesi Yorum Konusu
- 

- 
			Ve hala aşırı yoğun yağış devam ediyor. Yan yana olduğumuz bina zar zor gözüküyor. 
- 
			Ve hala aşırı yoğun yağış devam ediyor. Yan yana olduğumuz bina zar zor gözüküyor. Ordaki yağış bize gelebilir,çok yaklaştı. 
- 
			Ordaki yağış bize gelebilir,çok yaklaştı. Gelirse 10 dakikada gömer hocam inanılmaz yoğun yağıyor. 
- 
			Burda hala yağıyor.Tekrar gömüldük. 
- 
			Burda hala yağıyor.Tekrar gömüldük. 30 dakikadır aralıksız yağış var. Açıkcası bu sistem benim açımdan 2017'yi solladı şuan. 2021 denince direk bu sistem gelir aklıma :D 
- 
			30 dakikadır aralıksız yağış var. Açıkcası bu sistem benim açımdan 2017'yi solladı şuan. 2021 denince direk bu sistem gelir aklıma :D Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi   
- 
			Sizce Kocaelindeki kütle Bursa merkeze iner mi 
- 
			Valla rotada yolda gibi ama bakalım bize de bir uğrarsa hiç fena olmaz. Bu sistemin garibanı biziz. 
- 
			Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi   Çok fazla birikim oldu 1 günde imkansız erimesi ama yollarda kiler gider tabi ki 
- 
			Valla rotada yolda gibi ama bakalım bize de bir uğrarsa hiç fena olmaz. Bu sistemin garibanı biziz. Hocam yarın ve cuma da kar alabiliriz  
- 
			Kocaelinden güneye inen kütle sanki Bursa merkeze değilde Bursa nın doğusuna ilerliyor gibi 
- 
			Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi   Pazar günü bende umudumu kaybetmeye başlamıştım. Marmara konusuna son çare DEK'ler yazmıştım cidden ilaç gibi geldi :D 
- 
			Kocaelinden güneye inen kütle sanki Bursa merkeze değilde Bursa nın doğusuna ilerliyor gibi Aman hocam her şeyi iznik orhangazi çalıyor zaten biraz bize de uğrasın 
- 
			Aman hocam her şeyi iznik orhangazi çalıyor zaten biraz bize de uğrasın Hocam ilk defa şöyle düzgün bir yağış aldık ayıp ediyorsunuz ? 
-