Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Hocam Kocaeli gece yarısı görsellikte olsa kar görebilir mi kıyı kesimde ?

Rahat görürsün diyemem ama sürpriz olabilir. Eğer uyumayacaksan camdan takip et derim.

• Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.

• Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.

Sıcaklık 0.1 derece artıyor yarım saat sonra 0.3 derece azalıyor.

• Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu

• Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu

üst seviye sıcak olduğundan dolayı. Şu an merkez 5,6 derece fakat 1100 rakımlı Keles 6,0 derece. ilginç gerçekten ama sistem fos ..

• Saat 23:00 00:00 a doğru gfs İstanbulun Anadolu yakasının doğusuna ve güney Kocaeliye yanii benim oturduğum yerlere kar vermiş bekliyorum ama sıcaklık çok yavaş düşüyor.

• Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hadi biraz daha düş lütfen.