- Resmi Gönderi
İyi fena, kötü fena? 😁
İyi yönde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi fena, kötü fena? 😁
İyi yönde
İyi yönde
Teşekkür ederim hocam heyecanla bekliyorum radar takibi yapmayı çok özledim ![]()
Teşekkür ederim hocam heyecanla bekliyorum radar takibi yapmayı çok özledim
Yarın akşam canlı yayında tek tek cevaplama yapacağım
cmbrn41 Bize vortex vurma ihtimali var 2021 kadar olmasa bile 5-10 cm görebiliriz gibi muhtemelen incede olsa bir beyaz örtü görürüz gibi ![]()
Ordayım abim
Şu batı tarafına da bi el atalım da biz de görelim bişiler
İnşallah orada olacağım abi
cmbrn41 Bize vortex vurma ihtimali var 2021 kadar olmasa bile 5-10 cm görebiliriz gibi muhtemelen incede olsa bir beyaz örtü görürüz gibi
2021deki vortex neydi kral ya hayatımda bu denli yoğun bir yağış hiç görmedim aklım oynamıştı ppdeki ölçüm de derince 80 rakımda ölçüldü o vortexin sabahında
2021deki vortex neydi kral ya hayatımda bu denli yoğun bir yağış hiç görmedim aklım oynamıştı ppdeki ölçüm de derince 80 rakımda ölçüldü o vortexin sabahında
2021 deki gibi bir daha çok zor gelir ama umut kesilmez tabii kıyılar dahil 20 25 cm vardı çok iyi zamanlardı ![]()
2021 deki gibi bir daha çok zor gelir ama umut kesilmez tabii kıyılar dahil 20 25 cm vardı çok iyi zamanlardı
Umutsuz olan adamın bu forumda ne işi var ya ne olursa olsun buradayız takibe devam sabah akşam ![]()
Umutsuz olan adamın bu forumda ne işi var ya ne olursa olsun buradayız takibe devam sabah akşam
Ocakta umudum var şahsen milli sistem tarihlerimizin ayı ![]()
Herkes şöyle olacak böyle olacak dedigi ortamda çanakkale olarak sadece izleyecek olmamız üzdü 😐
Ocakta umudum var şahsen milli sistem tarihlerimizin ayı
Ben son 2-3 yıldır özellikle Şubat 15- Mart 15 arası daha ümitli oluyorum hayırlısı inşallah hepimiz için ![]()
Herkes şöyle olacak böyle olacak dedigi ortamda çanakkale olarak sadece izleyecek olmamız üzdü 😐
Bakalım nasip ne olmaz ne olmaz diyelim abim.