mehmet civan abim yalova için gelirmi nedir düşüncen
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Canlı yayında buluşalım araçla karda ekip dolaşıyor
Havalarinsesi TikTok'ta@havalarinsesi 93 Takipçi, 37 Takip Ediliyor, 783 Beğeni - Havalarinsesi tarafından oluşturulan harika kısa videoları izleyinwww.tiktok.com -
- Resmi Gönderi
mehmet civan abim yalova için gelirmi nedir düşüncen
yalovada sistem kuzeyden sokuluyor lakin hemen 50 km altinizda ruzgar donuyor orada. tam kesin degil ama sabah 7 gibi tutturabilirsen marmara destekli yagis gozukuyor cagri. ama bu ihtimaller gun boyunca az da olsa var. sistem bitene kadar takibi birakma. bana sorarsan ben maksimumda yaklasirim ortu var derim yanilabilirsinde

-
- Resmi Gönderi
evet marmara ve ege denizi bende varim bu surecte dedi.

yagislar marmaranin guneyinide etkisi altina aliyor. canakkale. balikesirin kuzeyi gonen ve bandirmada yagislar basladi. dahada guneyi her turlu surprize acik olsun
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ben bu filmi gorduydum 😁
Çok kar yapiyo bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Balıkesir tren i diyorum ben buna en son geldiğinde 40cm yapmıştı. Eğer devam eder bu yağışı böyle alır 50km devam ederse Balıkesir'de güneye. Sonrasida oluyor bunun.
Patern biraz farklı lakin merkeze inerse gerisinde gelir. Çünkü o kadar inecek kadar güçlüyse Karayel de güçlü oluyor. Bunun tahmini çok zor

Hadi be 500 yap bı kıyak
-
- Resmi Gönderi
Balıkesir merkezde kar basladi
-
- Resmi Gönderi
O kadar lodos yedik isi kopardil biraz ama Doğu akdeniz ab si güçlü olduğu için nem bakımından zayıf kaldı taşının. Doğu aldı. Kitleler zayıf kalıyor.
Bakalım aksiyon devam..
-
- Resmi Gönderi
emmwf nin basinc, bulut tahimini 09.00
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwf yagis tahmini 3h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs basinc, bulut tahmini 09.00
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs yagis tahmi 3h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guncel radarThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
eumetsat 10.40
mehmet civan abim yalova ya kar gelirmi bugün
-