ULL'nin soğuması güçlü olsa sistemi uzaklarda aramaya gerek yoktu. İl geneli ortalama 15 cm ourduk...
inşallah değişir hala mutabakat sağlanmadı modeller arasında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturULL'nin soğuması güçlü olsa sistemi uzaklarda aramaya gerek yoktu. İl geneli ortalama 15 cm ourduk...
inşallah değişir hala mutabakat sağlanmadı modeller arasında
gfs gece dönecek 😎
Batılı gelecek gibi bağlantı koptu erkenden
gfs ye uydu o zaman
300 küsürüncü saat takmayın beyler 50 kere değişecek bi bize bi onlara diye
Ortalama öğlenden iyi gidiyor.
ull için demi
haklısınız adım adım gidelim ay sonuna vade çok 40 takla atar hepsi kısa vadedeki ull yi alabileceğimiz en güçlü şekilde alalım bi allahın izniyle
Karayel + - 12 850 hpa ile vorteks 2022'yi hatırlattı
bu sefer karayel diye yılbaşı gibi kütleler batı karadenize akmaz demi güney sahillere kadar iner mi
2022 de de karne günü akşamı 14 ocaktı sanırım güzel kar yağışı olmuştu dejavu yaşayabiliriz
Aynı hemen hemen
biraz daha soğuğu güçlendirip diğer modelleri yanına çekse tam olcak
kötü mü iyi mi, nereye yarar bu görüntü
GFS'yi ilk defe bu kadar kararlı gördüm
eğer gfs nin bu çıktısı veya daha iyisini güçlenip gösterip öyle gelirse birdaha kimse diğerlerinin yüzüne bakmaz 😃
sahillerde en kötü araba ve çatılar tutsunda kar görelim biraz da olsa bari sibiryadan önce
ULL tahmininde MGM ile aynı düşünüyorum. 2-3 gün boyunca kar kky arası yağış geçişleri olur. Yüksek kesimlerde birikim, alçak kesimlerde anlık beyazlamalar.
geçen hafta sonu ve yılbaşından iyi olsun yeter
burdan dönmez artık ull falan alamayız sibiryaya odaklanalım artık
pazartesiyi tatil yaptıkları için pişman oldular salıyıda yapmadıkları için pişman olacaklar 😃