Tepemizde o soğuklar varken illa iyi kötü bişeyler kaparız.
GFS - ECMWF PAYLAŞIMI ( 2026 )
-
-
-
İtalyanın çizmesinin tabanındaki 995 ne la
-
İyi kötü değil ciddi bir şeyler kapmak gerek. Yoksa zaten kapacağız orası banko. Önemli olan efsaneye dönüşecek mi.. Ona da daha zaman var. Önce 17-19 Ocak sisteminin keyfini sürelim.
-
Şu anda önemli olan 17 ile 19 arasındaki ull yi alabilmek gerisi zaten daha kolay
-
-
haklısınız adım adım gidelim ay sonuna vade çok 40 takla atar hepsi kısa vadedeki ull yi alabileceğimiz en güçlü şekilde alalım bi allahın izniyle
-
İyi kötü değil ciddi bir şeyler kapmak gerek. Yoksa zaten kapacağız orası banko. Önemli olan efsaneye dönüşecek mi.. Ona da daha zaman var. Önce 17-19 Ocak sisteminin keyfini sürelim.
Benim fazla bişeyde gözüm yok temp 850 -12 ve temp 500 -34 -40 aralığı olsa sistemde 3-5 gün aralığında olsa yeter yağış sıkıntısı da olmasın karayel yıldız rüzgar yönü olursa da tadından yenmez
-
Yahu bu azora ne oldu neden hiç ortalıkta yani ispanya İngiltere bati İtalya taraflarında gözükmüyor?
-
Dönüş hareketi ile bir şeyler alırız gibi model sonlarınarına doğru
-
Yahu bu azora ne oldu neden hiç ortalıkta yani ispanya İngiltere bati İtalya taraflarında gözükmüyor?
İtalya da ab patlayıp duruyor normal değil mi?
-
-
İzlanda yukarıdan parazitler aşağıdan baskı yapınca azor patates oldu maalesef
-
-
Sinan abim el at morlar gidiyorrr

-