Şimdi 2 gün sonra kar mı var
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
-
Sakarya üzerindeki izobar kırılmasına bakılırsa ufak bir ab alanı vermiş model, bu tarz bir oluşum bu sinoptikte soğumayı kırıp yağış cinsini etkileyebilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
sahillerde en kötü araba ve çatılar tutsunda kar görelim biraz da olsa bari sibiryadan önce
-
sahillerde en kötü araba ve çatılar tutsunda kar görelim biraz da olsa bari sibiryadan önce
GFS'ye güvenerek iş yapmayalım hocam bir model çok sağlam dönecek ama hangisi ??
-
- Resmi Gönderi
En azından kış mevsimine yakışır havalar devam
-
-

Haklı çıksana ya en azından kar izlerdik

-
GFS'yi ilk defe bu kadar kararlı gördüm
-
GFS'yi ilk defe bu kadar kararlı gördüm
eğer gfs nin bu çıktısı veya daha iyisini güçlenip gösterip öyle gelirse birdaha kimse diğerlerinin yüzüne bakmaz 😃
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ben abartmıyorsam vardır sıkıntı ULL için dedim kış havası için iyi Yılbaşı ve geçtiğimiz sistemlerde de sakin kalmıştım .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar ben abartmıyorsam vardır sıkıntı ULL için dedim kış havası için iyi Yılbaşı ve geçtiğimiz sistemlerde de sakin kalmıştım .
Yanılmanı çok istiyorum ama olmuyor:) yorum yapmıyorsun fazla, tecrübe var. Ama Çoğunluk gelio gibi diyince Git geller yaşıyoruz )
en azından yüksekler +200 üstü bi kar görsün
Pazar tepelere çıkalım keyif yapalım -
Ee bu ikonları gfs sallamış geçmiş%87 nedir yaw
-