yarın tatil olur okullar
Yarın yağış yokki abi bugünde 6 7 ye kadar kesilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyarın tatil olur okullar
Yarın yağış yokki abi bugünde 6 7 ye kadar kesilir
Yarın kar tatili olur diye tahmin ediyorum.
yok be nasıl olacak Keşke olsa
Allah daha çok versin inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Keşke böyle inse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şu bizi vurabilir
sarılı turunculu tahmini nereyi vurur
Keşke böyle inse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kılıçlının çarprazında ki büyük kütle gece 1 e doğru anadolu yakasını vuracak gibi
tam ortasını vurur gibi sanki kıyı kesimleri boş kalabilir güçlenmezse tabii
Üst seviye çok soğuk olunca Karadeniz deniz suyu sıcaklığı ile arasında çok fark oluyor. Bu da DEK oluşumlarını tetikliyor. Vortex benzeri bir oluşum da olabilir ancak rotası rüzgar yönü bakılırsa İstanbul için şanssız gözüküyor şuanlık.
oluşsunda ucundan birşeyler kopartırız inşallah
Oysaki ben bu çıktıya göre kar beklentim olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
meali ne abi bunun
Karadeniz alçağı oluşumu var yüksek ihtimalle üst seviye soğuğu çok güçlü bu gece
iyi birşey mi bu detay verirmisin
mgm Anadolu yakasına 2 ikonlu kar vermiş Avrupayı boş geçmiş gibi
Anadolu yakasına gelse
Güzel kar yagısı var
hayırlı olsun video gelir mi
tuzla 80 mt rakım ne olur hocalarım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ao verileri değişmiş dün ile bugün arasında farklar var
iyi anlamda mı değişmiş kötü mü
Şuna bak kılpayı kaçırdık;(
hangi tarih bu