Bayram da kutlamayalım o zaman bize her gün bayram 😂
Yapma yaw deliye hergün bayram biz delimiyiz ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBayram da kutlamayalım o zaman bize her gün bayram 😂
Yapma yaw deliye hergün bayram biz delimiyiz ![]()
Ölmüşe mi benziyorum 😂
Aynen sesin çıkmıyor ![]()
14 Şubat ne yaw sevgiler günü sevgi bir omurdur
Hayırlı geceler 🌸
Hayırlı geceler yasiyormusun
Şubat ayı malesef hiç istemedigimiz bir şekilde geçiyor şükürler olsunki Ocak sonu sistemini yaşadık oda olasaymis bütün kişi boş geçirecekmisiz
ECMWF ENS Senaryolarını İnceledimde Şöyle Güzel Bir Senaryo Bulamadım
Kara mı doyduk, umut mu kesildi bi sessizlik var, kış bitmedi arkadaşlar
Yok abi doymadik da modellere ayak uyduruyoz malum heycan verecek bişeyler goremiyoz
ECMWF ENS Senaryolarını İnceledimde Şöyle Güzel Bir Senaryo Bulamadım
Suana kadar gfs senaryolar verdi de ne oldu hocam ya ecfm nin bir halt bildiği yok
Bu nasıl bir rüzgardir yaw
Trt Sporda Afrika Kupası maçı var penaltilara gitti izlemek isteyen olursa
İyi geceler pek tadımiz yok ama yakında inş bayram yerine dönecek buralar
Arkadaşlar ! o kadar veri inceledim bir tane olumlu veriye rastlayamadım, Eger 20 subat sonrası İstanbul'da kayda değer merkezde adam gibi kar olursa bu olasılık % 10 bile değil helal olsun derim Sana Sinan ...
Not Tonga Yanardagi malesef beklenen pınatobo yanardağı etkısını veremiyecek bile bize anca iyi bir so² salınımı oluşsaydı suan 2022 yazı ve 2023 kışı gündem olucaktı nadğp değilmiş kürede ısınmayı yenemedik yine
Bak bugün sürekli şunu inceledim şu veriye baktım tarzında yorumların var burda üyelerin tahmin sayfasi var oraya yaz tahmini olsun bitsin sinan abi bir tahmin yaptı olur yada olmaz hiç sorun değil sende yap tahmini ve sürekli elestiri içindesin
Benim anlamagim herkez bölgesel rüzgar diyor sanki 1 önceki aldığımız sistem de rüzgarlar çokmu düşüktü zaten yuksekti
Forumun sürekli huzurunu kaciranlar var
cografyaciburak abicim iyi akşamlar cevrimicisin Allah rızası için yanitla 15 indeki sistemden bahsetmedin
Salih ne kadar ilginc birisin ya kardeşim biraz mantıkli dusunursen izmire bol bol yağmur yagicagini zaten tahmin edip dusunebilirsin
Avrupayi etkiler bizede kirintilar kalir ![]()