Sohbetimiz Bol Olsun

• kar kar kar

Kar kar kar

İzmire yagmadin kırdın kalbimi

Ah kar vicdanın yokmu hiç

Sen yağ antalya adana

İzmire gelme üzdün bizi

Senle kartopu oynardım kar kar

• Ortada sonuçta bir can nasıl umrumuzda olmasin geçmiş olsun başka birşey elimden gelmez.

Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum

• Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum

Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom

• Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom

Bak kardeşim benim içimin nasıl yandığını sen bilemezsin şuan çok kötü hissediyorum buradan biraz destek alayım nasıl olsa hepsi kardeşim canım ciğerimdir dedim senin yaptığına bak ben dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum o yorgunluğun üzerine bu kadar büyük bir dert nasıl zor gelir insana sen farkında mısın?

• ❤️😍 Bu videodan sonra Ecmwf ye bakalim Hadi vira bismillah , 🇹🇷 Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    aynısını tekrar denemişler

• Geceler bana zehir oldu, hiç beklemediğim anda beklenmedik olumsuzluklar benim üzerime geldi, direniyorum.. Direniyorum ama nereye kadar.. Bu sabahta anneannemi beyin kanamasından kaybettik. Annemle babam adanaya anneannemi gömmeye gittiler kardeşim komşuda kalıyor ben evdeyim. Evin içerisi zifiri karanlık odamda yalnız başınayım kuşumla beraber yalnız kaldım onu düşünmekten kafayı sıyırıcağım her aldığım nefes sanki ciğerimi yakıyor koca dünyaya sığamıyormuşum gibi hissediyorum.. Size ne kadar anlatsam şuan ne hissettiğimi hiç bir zaman anlayamayacaksınız. Gündüz yine aydınlık bir nebzede olsa sakin hissediyorum ama gecenin şu zifiri karanlığında odamda yalnız başına kalmak tam bir işkence gibi geliyor bana.

• Resmi Gönderi

Her mesaja her zaman bazı arkadaşlarımız cevap niteliğinde veya sitem, bazen de alaya yönelik mesaj yazmak zorunda değil..

Birbirimize takilmayalım lütfen diye kaç defa yazdım, yazıyoruz..

• Resmi Gönderi

Geceler bana zehir oldu, hiç beklemediğim anda beklenmedik olumsuzluklar benim üzerime geldi, direniyorum.. Direniyorum ama nereye kadar.. Bu sabahta anneannemi beyin kanamasından kaybettik. Annemle babam adanaya anneannemi gömmeye gittiler kardeşim komşuda kalıyor ben evdeyim. Evin içerisi zifiri karanlık odamda yalnız başınayım kuşumla beraber yalnız kaldım onu düşünmekten kafayı sıyırıcağım her aldığım nefes sanki ciğerimi yakıyor koca dünyaya sığamıyormuşum gibi hissediyorum.. Size ne kadar anlatsam şuan ne hissettiğimi hiç bir zaman anlayamayacaksınız. Gündüz yine aydınlık bir nebzede olsa sakin hissediyorum ama gecenin şu zifiri karanlığında odamda yalnız başına kalmak tam bir işkence gibi geliyor bana.

Sana da diğer arkadaşlara da mesaj hep yazıyoruz,bir sıkıntı varsa elimizden bir şey gelmese de bir tavsiye,bir öneri yazmaya çalışıyoruz.

Sen başka, ben başka, herkes başka bir düşünce de, algı da..

Ac lambaları karanlıkta oturmak neden? Biraz da senden çaba gerekli Yusuf..Yazarak rahatlıyorsan yaz sende az cevap niteliğinde yazılanlara kulak ver.

Biraz hayata tutunmaya çalış..