GFS ayın 29'u konusunda istikrarını sürdürdü. Akdenizde AB öyle bir yerde patlıyor ki. Otur izle sadece diyor

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
GFS ayın 29'u konusunda istikrarını sürdürdü. Akdenizde AB öyle bir yerde patlıyor ki. Otur izle sadece diyor

Fakat ayın 29 ve 30'unu göremedi. Diğer modellerden ayrıştığı kısım orası. Yani bu icon güncellemesine göre ayın 28-29-30 u yağış yok. 31 i kar var.
İCON AYIN 31'indeki AB'yi güzel yakaladı ve bölge geneline o güne kar verdi
Bu akşam kritik bir akşam. 18'de ilk güncellememiz olan İCON başlıyor. Modellerde istikrar devam edecek mi bakalım
GEFS
ECMWF ara günceli iyi mi çıkmış acaba
Neden hala alamıyorum kar ikonlarimi ? wriscuttern
Dışarıda hava ne güzel . Cıvıl cıvıl . Bir sessizlik var . Ne sessizliği deniyordu buna ? 🙂
Hatay merkeze , Kilis antep urfa mardin maraş merkeze güzel kar verdi model ayın 31'ine. Diyarbakır'a da birikmiş kar üstüne kar verdi

GFS öğle günceli kar sonrası soğuk , soğuk sonrası yine kar verdi
Hafif düzelme var hocalarım siz ne diyorsunuz?
Batı için wriscuttern daha hakim.
Beni doğu adına sevindirdi güncelleme
Sahutt hocam gfs 29 u için 30mm kar veriyor ihtimali var mı böyle birşeyin? Çok fazla geldi gözüme son gün yine hayal kırıklığı yaşamayalım
Şöyle anlatayım . AB çok hareketli. Hala bizi üzme veya daha fazla sevindirme ihtimali var. Sistem de artık 90 li saatlere geldi. Buradan vermeyiz sistemi. Santım hesabına son akşam bakarız
Whisper dayi eline koluna sağlık
Biz de kar haritası atalım.