wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fena gitmiyoruz
-10 altı senaryoların artmaya başladığını görürsem umutlanmaya başlarım hocam
-
SEMİH KILIÇSOY
bir gün çıplak gözle izlediğim en iyi futbolcu diyeceğime eminim...
-
-
Şubat ayı sıcaklık açısından mevsim normalleri üzerinde kapanacak diye düşünüyorum, yağıştan yana zaten sıkıntımız yok bu sene normallerde kapatırız umarım
-
Eren sende gençlik atesi var olabilir

Abi gündüz iyiydide akşam üşüdüm harbiden, tam hastalık havası dikkat etmek lazım 🫡
-
Bakalım ana senaryo aşağıdaki arkadaşlara katılacak mı...
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ben çıktım üşüdüm, bahardan kalma hava var diyen adamı arıyorum şimdi.

Akşam dönüşte yağmurluğu tekrar giydim abi 😅
-
İstanbulda yaşayanlar dışarı çıksın anlar

yağmurluğu çıkardım terletiyor diye
-
Neyse 2 hafta bol bol gezelim sonrasında daha çok gezeriz
-
Bahardan kalma bir hava var
Kışımsı
-
Sinan hocam tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler. Bu foruma dahil olduğum günden bu yana en çokta senin sayende heveslendim ve araştırıp kendimi geliştirdim. İlk geldiğim günlerde “Sistem nerede ? Sistem çöp” diyenlerden hiç bir farkım yoktu. Sen heyecanımı anlayıp bana yapıcı bir tavırla yaklaştın ve bugünlere kadar tahminlerini okuyup sabırla beklemeyi öğrettin. Teşekkürler ÜSTAD 🫡
Abi senin nick araya kaynadı kusura bakma 😅 UsTaD
-
Abiler çok iyi makara yapmışsınız gece gece güldüm vallahi. Rabbim bozmasın muhabbetinizi 😅
-
Ben kendi adıma artık beklentimi minimumunda altına indirdim kıyılar için
-
rakım değilde söyle güzel bir sistem gelse,merkezlerde etkilense ne güzel olur hocam
İnşaallah abi, hepimizin temennisi bu yönde