Hocam Bayrampaşa’da güzel kar yağışı aldı yerler beyazladı yağış ne zamana kadar devam eder acaba galiba yarın pek yağış yok asıl yağış cuma cumartesi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ICON'la karşılaştırın
-
- Resmi Gönderi
Hocam Bayrampaşa’da güzel kar yağışı aldı yerler beyazladı yağış ne zamana kadar devam eder acaba galiba yarın pek yağış yok asıl yağış cuma cumartesi
Radar takibi yap
-
TFF 2. lig ve 3. Ligdeki tüm maçlar 2 nisana ertelendi.
-
Sancaktepe tarafı arabalar üstü kapandı.yerlerde tutuyor bundan sonrası belli:)
-
- Resmi Gönderi
Geceye doğru deklerden önce ufak bir vort süprizi olabilir gibi
-
Geceye doğru deklerden önce ufak bir vort süprizi olabilir gibi
The content cannot be displayed because it is no longer available. vuracagi yer hakkinda fikrin var mi abi
-
TFF 2. lig ve 3. Ligdeki tüm maçlar 2 nisana ertelendi.
2 marttır herhalde
-
- Resmi Gönderi
vuracagi yer hakkinda fikrin var mi abi
İstanbul
-
Karlakurek neresi tam olarak
TV8
-
radarda üstümde acik yesil kutle olmasina ragmen 20dakikadir yagis yok sebebi nedir?
-
Sıcaklık 1 dereceye yükseldi MGM yağmur göstersede kar olarak devam ediyoruz. Poyrazla beraber nem arttığı için erime başladı.
-
radarda üstümde acik yesil kutle olmasina ragmen 20dakikadir yagis yok sebebi nedir?
Virga olabilir İstanbul radarında emin değilim.
-
- Resmi Gönderi
Izlanda ben ayazağadayım artık ama orası daha iyidir attıklarımdn
-
Ben istanbulda yeterli soğuma olduğunda yağış bakımından sıkıntı çekeceğine inanmıyorum modeller yağış vermesede istanbul konumu itibariyle ya deniz etkisi ya sakarya açıklarında oluşan alçakla yağış alıyor bir şekilde çoğu zaman böyle oldu bu
İçime doğmuştu

-