Yaraları saramadan 2. vurdu
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sarıyer civarındakilere duyurulur !!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İnanmayın derken twitter da yazmış git bak?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Dostum her deprem sonrası bu tarz insanlar çıkıyor bir sürü yazar 1 tane tutar diğerini siler ya da es kaza gerçekten tutturmuştur ama benim gözümde doğruluk payı yoktur. Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu kabullenip olaylara realist yaklaşmak her zaman en doğrusu, şu kötü günde mevzu daha uzamasın rabbim depremzedelerimize yardım etsin ❤️
-
Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi sanırım
-
3 gün önce yazmış
İnanmayın arkadaş şunlara
-
Mahallede 2 binanın çatısı uçtu 2 araçta hafif maddi hasar var amcamın arabasının ön arka camı paramparça ve tavanında göçük var. Alt katımızın camı kırılmış camdan içeri girmiş kiremitler, evde yeni doğan bir bebek vardı o sırada odada olmaması şans eseri 🤲🏼
-
Neye uyandığımı şaşırdım çok kötü bir sabah, rabbim yardım etsin 😕
-
Çok üzücü çok 😕
Allah yardım etsin
-
Örtü yok araba üstleri erimiş gene çok tuhaf devam ediyor sistem şuan
-
En kuvvetli yağışını alıyoruz sistemin arabalar tekrar tutmaya başladı
-
Kar yağıyor ama tutmuyor gerçekten de
sıcaklık 0'ın altında olmadığı sürece hep bu senaryo gerçekleşiyor.DEK candır. Kimi zaman üzsede hem takibi heyecanlı hem de gelince tutacağını biliyosun ❄️⚡️
-
Havist hocam yağmura dönüş kaç gibi gerçekleşecek ve bu yağış yarın kaç civarı tekrar kara döner ?
-
Sıcaklık artarken hafif kar yağışı var, araba üstleri balçık kıvamında
-
SFS aylar önce yapmıştı bu tahmini

-
Hocam bizi neden çağırmadınız 😂