Havalar serinledi, akşam neşesi de bu olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Helal etmiyemmm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHavalar serinledi, akşam neşesi de bu olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Helal etmiyemmm
Bulutlar çok iyi ama çekebilecek güzel bi kameram yok 😅
Herkese günaydın 😃
Az önce twitterda okuyup geldim gene güldüm 😅😅
Kadınlarımızın eline ayağına sağlık bu gururu bize yaşattılar 🌟
Vargas 41 sayı 🤯
Maşaallah herkes geliyor yavaş yavaş ❄️
Geçmiş olsun mehmet civan hocam önce sağlık ❤️🩹
Benfica
Manchester United
Lazio
Galatasaray
Keşke şansımız olsa Sahutt 2 tane bisiklet var beraber sürerdik boğazda 🫡
Güzeldir,risklidir
Hele kar yağarken sürmek çok daha güzel ama gözlük var diye yapamıyorum 😅😅 Kar tuttuktan bir gece sonra çok güzel oluyor, tam katur kutur karda sürmenin zevki çok başka 🫡
Forum galerimde 2021’deki sürüşten kalma 2 3 tane fotoğraf vardı
Hataylilar bu ne diyor 🫠
Geçen yıl ben de süremedim 😅
Karda bisiklet sürme özlemi bastı 🥶
Galatasaray’ı tebrik ederim çok büyük iş başardılar ama oynanan futbol hiç ümit vermedi, toparlanması ümidiyle başarılar dilerim 🫡
İyi geceler forum durumlar nasıl ?
İlk 10 içinde bitirirsek şampiyonumuz direkt şampiyonlar ligi gruplarına mı katılıyor ?
Muhtemelen perseid meteor yağmurundan bir kesite denk geldim. Tamamen şansa suyumu alıp balkona çıktım ve bir anda beliren ışık aşağı doğru yavaşca süzülmeye başladı sona yaklaştığında şimşeği andıran bir ışıma ile kayboldu. Bu ana çıplak gözle tanık olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, geçen yıl çok denedim ama görememiştim bu sene ise rastgele bir zamanda belkide görebileceğim en net şekilde gördüm 🫡
İyi geceler forum ❤️
İyi akşamlar forum
Telefonum artık model paylaşım sayfasını kaldırmıyor 😅
Bu kış bol bol pcden takip yapacağım gibi özellikle geceleri daha sık paylaşım yapabilirim 🫡