- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İyi günler herkese! Son günlerde forum suskun ancak anlayamıyorum tam neden? Şartlar değişmiş değil sonuçta, kurak bir kış bizi bekliyor gibi de görünmüyor. Canlanalım canım
Daha çok sistemimiz var yakalayacak.
-
- Resmi Gönderi
İyi günler herkese! Son günlerde forum suskun ancak anlayamıyorum tam neden? Şartlar değişmiş değil sonuçta, kurak bir kış bizi bekliyor gibi de görünmüyor. Canlanalım canım
Daha çok sistemimiz var yakalayacak.
İyi günler abim.
İNŞAALLAH 🤲
-
havalar soğumuyor offff ya yeter ama hava 30 derece ne zaman 20 nin altına inicez sinirim bozulduuuu :@ :@ :@
-
- Resmi Gönderi
havalar soğumuyor offff ya yeter ama hava 30 derece ne zaman 20 nin altına inicez sinirim bozulduuuu :@ :@ :@
Az kaldı bu sene o sene Salih
-
- Resmi Gönderi
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
-
- Resmi Gönderi
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Evet o yuzden olduğunu yazdim . İstanbul'a şöyle bir sistem gelir mi acaba 🫡
-
- Resmi Gönderi
Hepimize gelsin Kral. Bütün Türkiye kar nimetinden nasibini alsın.
-
Halam nispet yapmak için atıp duruyo sabahtan beri güzel kar yağmış 🥲
-
İstanbul'a gelmez ama Zonguldak Bartına gelir. Batı Karadeniz kıyılarına bekleriz 😉
-
- Resmi Gönderi
İstanbul'a gelmez ama Zonguldak Bartına gelir. Batı Karadeniz kıyılarına bekleriz 😉
İstanbul'a niye gelmesin onu anlamadım?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı akşamlar
Sanada hayırlı akşamlar abi.
-
- Resmi Gönderi
-