Piyasa uçtu yapacak bir şey yok
Haklısın, üzücü bir durum maalesef. Hayırlısıyla satarsın inşaallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPiyasa uçtu yapacak bir şey yok
Haklısın, üzücü bir durum maalesef. Hayırlısıyla satarsın inşaallah
https://www.arabam.com/ilan/sahibinde…-model/18280226
bu benim araç :D
Güzel para kanka
Sarp Özdoğan tamamdır daha uzatmayayım ama bir sorum olacak, profil fotoğrafındaki araba cidden senin mi ya
Sarp Özdoğan tamamdır daha uzatmayayım ama bir sorum olacak, profil fotoğrafındaki araba cidden senin mi ya
Paylaşım için müsait olan varsa buyursun yarım saate başlar
Laptobum sizlere ömür. Fişi çekti gibi duruyor
Sarp mükemmel düzeyde iletişimde kursa, karşısındaki insan anlamak istemeyince olmuyor maalesef. Bence işin özeti bu Sarp Özdoğan
Burada doğrudan bir kişiye lafım yok, genel durumdan bahsettim. Sadece Sarp Özdoğan değil bütün tahmincilerin bloglarında benzer şeyler var, hiçbir zaman memnun olmayan insanlar, tahmini kötü diye yerin dibine sokanlar vs…
Sarp mükemmel düzeyde iletişimde kursa, karşısındaki insan anlamak istemeyince olmuyor maalesef. Bence işin özeti bu Sarp Özdoğan
Ozelden resim atayım az bekle hele
Teşekkür ederim abi
Yahu bir kenarda kalmış bizim dondurma sopaları
Hala işe yararsa atem özelden wriscuttern
Olur abi hayır demem =D
Süper Lig tarihinin benim açımdan en iyi maçını bırakayım şuraya, seyir zevki muazzamdı. Çoğu Premier Lig maçından kaliteliydi.
Lise de orta öğretime dahil değil mi dark and cold ? Pek bilmem bende ama
Lise orta öğretim abi :olumlu:
25 Ocakta sağlam bir sistem gelecek bütün kuzey kıyılarda 50 cm'in üzerinde kar kalınlığı ölçülecek
Ocak, Şubat ya da Mart ayında kar yağacak bok
Model yorumlama konusu diye bir şey gördüm, sarı mavi renkler falan vardı. Anlam veremedim
İzlanda bir sal be kardeşimm