Uçuşum iptal oldu ![]()
SnowyKerem tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Hocalarim selamlar cumartesi sabah saat 9.30 da Trabzon İstanbul uçuşum ardından saat 2 de Bursa otobüs seferim olacak sizce eve dönebilecek mıyım hava şartları izin verir mi?
-
Poyraazzzz bizi bitirdin beeee sıcaklık bir türlü düşmedi yetteeeerrrrrr
-
Bu kadar olumsuz düşünme. Bursa’nın bir özelliği var bu tarz sistemlerin genelde ikinci yarısı, son ayağı Bursa’yı tatmin eder. Ben çok kez buna şahit oldum bir Bursalı olarak. Onun için ne çok karamsarım ne de çok büyük beklentim de yok. Orta şeker. Bu arada şu an çok güzel yağıyor
Abi sen tıp mi okuyorsun
-
CAN hocam Bursa tahminin değişti mi hala pzt sabaha kadar diz boyu kar bekliyor musun?
-
İstanbul özel hazırladım hocam başka bir harita hazırlamayı düşünmüyorum.
Tamamdır hocam
-
Hocam bu İstanbul için hazırladığınız kar haritasinu Marmara için de hazırlayabilir misiniz? CAN
-
Hocam kar dedim fakat örtü demedim Nilüferde yaşadığınızı gördüm sıcaklık sınırda kalabilir modeldede görüldüğü gibi özellikle sahil taraflarında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim rüzgar galiba poyraz olacak yeterli sogumayı sagliyabileceğini düşünüyorum ne dersiniz CAN Ömer
-
Ömer Bursa için pazartesi sabah saatlerinde kar yağışı var mı ayın 15 i nasıl geçecek
-
Bursa ne olur üstadlar ?
-
keşke soğuma yeterli olsaydı
-
Hocam Bursa'da sağanak yağmur yağıyor çok fena
-
Haklısınız kardeşim
-
CAN hocam Bursa gece kar yoğun alacak mı?