İyi günler herkese yavaştan kış provalarına giriş yapıyoruz bakalım cumartesi pazar hangi merkezlerde kar yağışı görülecek
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hoşgeldin, hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
Merhabalar yeni gördüm mesajı :oha:
-
Artık yavaştan yerimizi alalım
-
Konyada güzel kar var ortalama 15 cm kar var diyebiliriz merkezde sabaha kadar da yoğun devam edecek gibi gözüküyor bakalım merakla bekliyorum
-
Konya güzel geçirecek gibi sistemi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selçuklu/ Konya
Sabahın erken saatleri bi 10cmye yakın devirdik mgmnin ölçümlerine göre ama öğelene kadar kar devam etti en son 10-15 cm kar vardı tabi şimdiye erimeler olmuş baya
-
Konyada da bi yarım saat geçistirdi hafif beyazladı yerler şimdi kesildi akşamki gfs hiç iç açıcı değil 4-6sı için ecmyi görelim bi de
-
Bence bu hafta sonu Eskişehir de ol 😉
Bi aksilik olmazsa 6sında eskişehirdeyim gerçi sistemin sonuna gelmiş oluyoruz
-
İç Anadolu hazırlanın muhteşem Şubat geliyor 😎😎😎
Hocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
-
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
O daha çok iç egeye yarar aslında iç anadolu antalta tarafını daha çok sever gerçi ankara da iç ege gibi sever ama :))
-
Konya için güzel olmadı bu güncelleme 4-6sı için konuşursak ab karaya çıkıyor hem hava akımının etkisinde kalıp soğuyamıyoruz hem de yağış etrafımıza dağılıyor
-
Akşam güncellemesi iç egeye çalışmış daha çok bunun sebebi de bahsettiğim gibi ab nin konumu birazcık doğulama olursa bölgemiz için daha güzel görüntüler oluşur
-
Son verilere bakarsak bölgenin doğusu sivas kayseri yozgat tarafları zaten kar açısından çok rahatlar miktarı henüz belli olmamakla birlikte yağışın büyük kısmı kar olacaktır ben sistemin potansiyelli olduğunu düşünüyorum ama gfsnin kar haritaları da biraz göz boyuyor yağışlar bol ama ankara ve konya şehir merkezlerinden ziyade yükseklerin yarım metre kar alacağını düşünüyorum ab nin konumu da önemli tabi ki. Onu da yaşayıp göreceğiz
-
Nerdesin sen kaçak

Valla abi bi süre uzak durdum kışın gidişatından kaynaklı sessiz sessiz takip ediyodum ya da hiç bakmıyodum şimdi üni ara tatile girince tekrar bakıyorum bolca selamlar
-
Yarın itibariyle güzel bi haftaya başlıyoruz aksiyonu bol olan bi süreç şimdiden şehir şehir kestirmek zor ama geç de olsa güzel bi başlangıç olacağını söyleyebiliriz