6 ocak 2017 de 17 dereceydi yalniz
evet gecesindede kar fırtınası vardı kardesim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur6 ocak 2017 de 17 dereceydi yalniz
evet gecesindede kar fırtınası vardı kardesim
Perşembe akşam saatlerine doğru ilk kar tanelerini görürüz bence cuma çıkıcam dışarı gezcem o karda en büyük sıkıntım gözlük zaten soğuk buhar yaptırıyo bide maske var ne önerirsiniz bana
istanbul sürprizleri sever insallah diyelim
cuma günü ne kadar erkenden kara cevirirse o kadar iyi olur bizim icin aksam sıcaklık tutması icin yeterli gorunuyor
Bu sistem 6-7 şubat 2020 sisteminden daha güzel olur mu?
6-7 şubat sistemi, anadoluyu bilmem ama avrupa yakası için tam bir hüsrandı. Konumuma 15 cm beklenirken sabah kalktığımda yerde 1 cm kar bile yoktu çok üzülmüştüm.
o kadar beklemistik esenyurtta 1 saat yagdı yagmadı kar bitti
CAN hocam 14-15 ocak yagıs durumu sence nasıl?
en yüksek 3.1
en düşük -0.4
İlk yarı ne zaman bitiyor gecikmedi mi
3 mac kaldı ama eskisi gibi 15-20 günlük ara yok pandemiden dolayı sıkısık mac takvimi yüzünden
Kardeşim üslubuna dikkat et.Gel özelden tartışalim buraya saygım olmasa yazardim birkaç bir şey ama neyse
bende zor tutuyorum kendimi merak etme kardess
Ben gsnin 6 atması anormal bir durum mu dedim? Sadece rize büyük takımlara karşi kötü oynadı bu sezon fb dışında.Fbye karşi ölümüne oynarlar takımlar genelde.
neyse gencler küme duser bu oyuncularla zaten buyuk ihtimal
Gs de 4 attı kardeşim demek sıkıntı rize de
fenerde 5 tane attı genclere
Bal gibi şike kokuyor kalecenin yaptıkları ne öyle,Muğdat çelikmi dersin gaziantepli,Kayserili oyuncumu dersin neden bu tür olaylar gs ye geliyor.
kalecileri yedek tecrubesiz kaleci bu maç son mac mı sike yapsınlar sampiyon mu olduk
Bal gibi şike kokuyor kalecenin yaptıkları ne öyle,Muğdat çelikmi dersin gaziantepli,Kayserili oyuncumu dersin neden bu tür olaylar gs ye geliyor.
gecen hafta bjk 6 tane rizeye attı cıkıp konustun mu? algı yapma kardesim
Amacım gerginlik yaratmak değil ama rakip futbolcuların haksız yere kırmızı kart yediğini söyleyen antifenerlilere gelsin bu tablo hem de çok değil geçdiğimiz iki üç haftalarda galatasarayın rakipleri ne hikmetse hep kırmızı görmüş ama kimse den gık çıkmamış he tabi bir maçta iki kırmızı olunca göze battı tabi siz de haklısınız. Şu tabloya bakınız Allah aşkına bu da mı tesadüf.
hatta son karagümrük maçında ne hikmetse yenildi Gs.
sadece 2 kırmızı değil, gustovaya dk 12 de verilmeyen kırmızı da var,caner mac boyu itiraz etti irfanı cok kolay attı hemen. bugünkü hakem bir daha bu sezon mac alabilecek mi hep beraber göreceğiz.
alanyada yenildi bu ne arkadas nasıl bi lig oluyor :D