Hayırlı olsun hocam
Darısı size kardeşim benim 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı olsun hocam
Darısı size kardeşim benim 😊
Şşşşşttt ses etme takip falan yok totem yaptık bekliyoruz Yasin71
Ahahha tamamdır 🤫😶😎
bu gece alırmıyız hocam
Modeller çok değişkenlik gösteriyor sistem yaşa gör sistemine döndü. Şu anda gece özellikle sabaha karşı orta kuvvette kar olacak 3-4 cm,üstü zor daha çok doğu illeri şanslı gözüküyor. İki gün önceki Ankara'daki kar yağışını kimse böyle tahmin etmemişti, kar haritaları pek doğru göstermiyor o yüzden yaşayıp görelim yine sürpriz olabilir ben açıkçası bekliyorum
Sağol dayıcım köye çıktım valla baktım kar gelmiyor bize 4 km yukarıya çıktık 😂😎☃️
Gfs ederik etmeye de donmazsam iyi 🥶
Merhaba arkadaşlar ❄️☃️😎
MGM Eskişehir'e pazartesi yogun kar vermis
Bereketli olsun Kırıkkale'ye de öyle vermiş bakalım pek inanmıyorum yaşayıp göreceğiz
Hosbuldum yaso ankaraya kar haberlerinde sedat la sen geldin aklıma
eyvallah abi ankara iyi kar aldı çok şükür ben kırıkkale'deyim,ankarayı izlemekle yetindik
96 dan sonrasını sabah çıktıklarından bakalım birde
uzun zamandır yoktun buralarda hoşgeldin abi
Vade kısa ne olacağı belli olmaz iyi gelecek dediğimiz gelmiyor kötü gelmeyecek dediğimiz belki gelir buda böyle totem olsun
Haklısın toprağım kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Sevdim bu totemi 🤣🖐️
Beklentimiz yok her güncelleme farklı telden çalıyor hayırlısı toprağım
Öyle maalesef ama belliydi zaten az çok
Hocam artık yasa gör bence fazla takilma
Aynen öyle kardeşim
Şaşırdım mı tabikii de hayır! gfs güney ve doğu illerimizdeki kar yağışını azalttı bu sistem cacık olma yolunda son sürat ilerliyor.. Elimizde bu akşam bi ecmwf kaldı
Şu görüntüde pazar gecesinden pazartesi akşamına kadar Kırıkkale 20-30 cm kar alır ama tabiki umut etmiyorum sonu kötü oluyor mertcan1806