Gefs diyagramına bakarsak sistem mistem yok maalesef ortalama çok yüksek
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hem ana çıktı hem kontrol vermiş 10 marta ancak senaryo ortalaması çok yüksekte kalmış o yüzden can sıkıcı oldu.
-
Öğle güncellemesi 10 mart 15 mart arası harika çıktı verdi. Gel artık bee hadii
-
Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.
Neler yaşanmadı ki ligi boş ver şikeyi örtmek için mecliste bir gece de yasa değiştirildi. İlla lig dersen Fenerbahçe'nin Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarını izlesen ortaya çıkıyor zaten. Hele bir Bucaspor maçı vardı tam bir tiyatro oyunuydu 3 1 den 5-3 bitmişti. Fenerbahçe ve Trabzonspor İtalya liginde olsalardı Fenerbahçe 2 alt lige düşürülürdü. Uefa şike var dedi Cas şike var dedi ama Türkiye'nin içine karışmayız dediler. Uefa Fenerbahçeyi 2011-2012 sezonunda men etti. Daha sonra 2014-2015 tee de men etti 2 kere şampiyonlar ligi hakkı kazanıp gidemedi Fenerbahçe
-
Modeller ve diyagramlar fena bozmuş ya neden böyle oluyor bu sene
-
Dayi son dakika direkten döndü Fenerbahçe'nin dedim ki Trabzonspor'un ahı devam ediyor.
-
Ramazan Bayramına yakın kar yağması ne güzel olur ama hee
-
Batı bölgeler için büyük oranda kuru soğuk sinoptiği, genel anlamda karadeniz efsanesi.
Daha vade uzun 2 hafta var yeter ki gelsin batılama doğulama yaşanacaktır illa ki
-
Öğle güncellemesinde efsanevi görüntüler var 12-13 mart civarında gelirse ortalık fena olur.
-
82-78 kazanıyoruzzz.
Dünya kupası eleme grubunun namağlup lideri TÜRKİYE 🇹🇷
Bu takımın yıllardır gelen bir serbest atış sorunu var bir türlü çözülemiyor Allahtan Tarık Biberovic o 3 lüğü attı yoksa maç gitmişti.
-
Fenerbahçe güzel oyun oynadı. Oğuz gibi adam nasıl yedekten dahi oyuna giremez anlamıyorum. Bu maçta çok iyiydi Kante bu maçta ağırlığını koydu baya. Kerem zaten bildiğimiz gibi çok kaçırıyor ama 2 gol attı ve enerjisi baya iyiydi. Ben Sidiki Cherifi de beğendim. Guendoizi mevkisi olmamasına rağmen iyi iş çıkardı. Fenerbahçe en azından kazanarak veda etti.
-
Dün Galatasaray az kalsın eleniyordu valla
-
Hiç iyi oynadık da yendik diye yazmadım pek yazmam da.
Neyin taktiği olsun ki, yapboz oyununa döndü takım, aylardır kimin nerede ne edeceğini kendi de bilmez bizde,hala FB taraftarı kadroyu öğrenemedi
Valla dayı senin yazmadığını biliyorum ama günlerce sosyal medyalarda basında yere göğe sığdırılmayan bir galibiyet diye anlattılar ondan dedim.
-
Öyle demesene Whisper dayı Tedesco Trabzon'da Trabzon'a taktik dersi verdi. 😂 Hala inanamıyorum biz bu Fenerbahçe'ye o oyunla nasıl yenildik. Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun.
-
Galatasaray’ın kaybettiği hafta da Fenerbahçe evinde yenilgiden daha ağır bir beraberlik aldı.
Fenerbahçe şampiyonluk istiyorsa Trabzon'a 2011 şampiyonluk kupasını teslim etsin.