En az 10 gün kıyılara kar yok. Ne halden ne hale geldi aşırı kötü oldu.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Elinize sağlık Sarp Özdoğan lakin okumaya aşırı üşendim kusura bakmayın. 😂 Kabaca okuduğum kadarıyla bir soru sormak istiyorum. Modellerde şu an hali hazırda bişey görünmüyor. Anlattıklarınızın Modellere yansıması ne zaman olur sizce? Eğer içerikte söylediyseniz kusura bakmayın görmedim tamamını okumadığım için
-
Harbiden kimse paylaşmıyor
Paylaşmaya değer bişey yok çünkü. Sen de çok iyi biliyorsun başkan YB üzerimize yattı mı bir daha modelin iyi anlamda değişmesi zor sıcak hava soğuk havaya baskındır 4-5 gün model takip edip morali 0 lamaya gerek yok. 4-5 gün sonra bakarız
-
Güneydoğu Anadolu kar alacak ne güzel
-
5 gün daha model takibi yapmayın moraliniz çok bozulur.
-
İstanbul için 2022'deki kar bunun 5-6 katı falandı
2022 ocak bir efsaneydi Zonguldak'ta merkezde bile yarım metre kar vardı.
-
Modeller orta ve uzun vadede sürekli farklı çıktılar sunuyor. Atlantik çok karışık. Çözemiyorlar.
Nası farklı çıktı önümüzdeki 15 günün nasıl olacağı bariz belli 1 hafta model takibi bile yapılmaz
-
2016 yılbaşı alalım bu kışı böyle taçlandırmak yakışır

22 Ocak 2022 daha iyi bee Semihh
-
Acilenn bize 22 Ocak 2022 gibi bir sistem lazımm çok acil
-
Abi ne demek bu hala kötü mü yani

Kötü değil sadece ona göre Sibirya'nın inmesi 7 Şubatta gelir
-
1 hafta model takibini bırakmakta fayda var
-
Benim için rezalet berbat bir kış geçiriyorum şuana kadar olan zamandan bahsediyorum
ben şunu anladım yalova da oturmak yaşamak gerçekten büyük sıkıntı hiçbir şekilde kar düşmüyo
Deniz olan bir yerde yaşayıp kar görmek istiyorsan en iyi yaşancak yer Batı Karadeniz ya bence
-
En az 10-15 günü yer
-
Ayın 23 ünden ay sonuna kadar çok soğuk olacak dedik rezil olduk yine ulan GFS bıktık senden
-
Anlık benim konum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.