gunaydinlar arkadaslar
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper ben gordum mustafa abi
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakin -
Boşlukta renkli halde olarak görülenin farklı versiyonu hemen hemen aynı , şöyle bir yol izleniyor Oğuzhan
O resme gözler kırpmadan burun ucuna bakılacak 25-30 Saniye ve gözünü kırptiktan sonra tavana bakılacak,tabavda renkli halde bayan resmi görülecektir.
Yine aynı yolla sonunda gözler kapalı olacak ve hafifçe aralar gibi yapılacak yine o renkli halde görülüyor.
Not
Anne,baba veya kendi resminizi negatif hale döndürün yine bu belli belirsiz görselinizi renkli halde görürsünüz.
Ben denedim kendim oluyor,hemde sakal bıyık belli olmayan siyah beyaz,silik resim adeta canlı ve renkli halde görülebiliyor.
evet abi cok garip ben bastan goz yanilmasi gibi dusundum lakin aralikli bakiyorum donup donup hep ayni kisiyi goruyorum
-
Eline sağlık abi çok güzel görseller.Daha önce birçok farklı göz yanılgılı görseller görmüştük ama o en sondaki çok farklı bişey.Evet 15 saniye bakınca boşlukta kumral orta yaşlarda bi kadın beliriyor çok kısa süreliğine.Rus ressamın resmide bayağı ilginç. :olumlu:
meral akseneri andiriyor benim gordugum
ciddiyim saka yapmiyorum ona benziyor... -
Sinan abi siteye yenilikler gelmiş farketmedik degil
ben ilk cezaliyim sandim
-
hayirli aksamlar arkadaslar...
-
Bayramda İstanbul’dasın nasip biz İstanbul’a uzağız Mehmet bir dahakine denk geliriz İnşaALLAH
bir daha geldigimde yazayim sinan abi musait olursan bende isterim. malum saglik durumdan oturu bir ayagimiz istanbulda artik.
-
İstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış
-
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsun -
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize
buyuk sistem yolda demektir
-
Hayırlıı akşamlar abim sana ve herkese
hayirli geceler mustafa abi ve
-
bursada ruzgarin etkisiyle nistepeten serin bir yaz gunu var.
selamlar arkadaslar -
-
son resim ayvaliga benziyor arda. ayvalik merkezin sonuna dogru liman tarafi aynen boyledir