2017 yili ve 2018 olagandisi gecti geciyor desek yalan olmaz herhalde.ornegin temmuz ayinda ki afet dolu yagisi..rekor sicakliklar ustune ustluk kIs yuzunu gostermedi hala tam olarak bazi gunler haric ama benim sahsi dusuncem birazcik da tecrubeme dayanarak demek istiyorum"insallah tarim cok etkilenmez yakin zamanda cicekler acip uzerine cok kar don olup ya da nisan ayi gibi dolu yagislariyla" allah bilir en dogrusunu...
snowchaser tarafından yazılan gönderiler
-
-
zamaninda cin kullanmis olimpiyatlarda rusya da ona keza sanirim her yil ulusal gunlerinde ozgurluk gunu mu ne tam hatirlamiyorum..bulutlari tohumlama yontemini ama onlar yagmur kar yagmasin diye bizde(sitemkar olanlar) alip kullansin evlerinin onunde yagmmur isteyene yagmur gunes isteyene gunes.tovbe yarabbi gunaha sokuyor adamalr kaderin onune gecmeye calisiyorlar..allah affetsin.
-
sistem ömrünü tamamladi tamamlicak kardesim belki hafif geçişler olur kıyılar için 1hafta 10gun sonra aksiyonlu günlere merhaba dicez inşallah

-
olduğun konuma en yakın sensin @Sametgdkhd kardeşim gördüm az evvel mesajına 23ocak sistem konusunda..950mt rakımlı yer neredesin bakayım.. güzel fotolar bekliyoz senden karadeniz sayfamız şenlensin bakayım

-
-20eskişehir taraflarında çok fazla değil mi ya
insna kıskanıyor hani her tarafı zararsız etkilese fena olmaz :rolleyes: -
vermiş coşkuyu yine =)

-
Gecen yılı hatirlarsin onun gibi ihtimali var ama sabır işin ucunda dönen top var 24saatte ne olacağını daha dün yaşadık..ama şu kadarını diyebilirim Allah'ın izniyle Şubat ayı birçok şey gebe özellikle Karadeniz.:)
-
Diyagram ip gibi olmaya başladı bekleyen derviş misali muradımıza ericez inşallah
-
@Can teşekkür ederim bu gece pek aranızda olamıyorum elektrik gitmişti hatlarda sıkıntı var galiba server çok ağır..
-
@Can bişey sorcam sürpriz olabilir mi

-
Firtina dinecek gibi değil hani 20.30da 18 derece gösteriyordu simdide 8e kadar geriledi... Karayel dönmüş olsa gerek hızlı soğuma oluyor..
-
Maaleseef fırtına yağmur var şimdili..benim beklentim azdı modeller hep iç kısmı verdi sıcaklıktan dolayı yoksa sürpriz olsa tadından yenmez di valla..ben kendimi 25ocak sonrasını saklıyorum @DarKNigHT ayrıca gecmis olsun kardeşinin kolu.
-
Ahanda özlediğim tablo..fırtınalı hava elektriklerde kesildi aksiyon başlıyor :music:
-
nereden geldiği belki olmayan fırtına vurdu çöp tenekesi yeler bir oldu...
-
kütahya maşallahı var afyonda takipte :thumbsup: