Yardım varmı bulundugun yerde okan ??? enkaz altında bir akraban yakının ailenden bir fert
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Uyuyamiyom TV acamiyom biz sıcacık evde otururken yatarken şuan kim bilir küçücük günahsız çocuklar soğukta çaresiz korkulu gözlerle kurtarılmayı bekliyorlar
Ağlamamak elde değil iyiki buralarda değilsiniz insanlar enkazlardan ekmek arıyorlar belki bir parça birşey buluruz diye yardım yapılmıyor hele yukarılarda hiçbirşey yok hiçbir yardım yok enkazların altında bağırışma sesleri geliyor tek başımayım burada herkes şehir merkezinde elimden bişi gelmiyor şuanda HÂLA oraya gelicez diyip duruyorlar bir yardım eli uzanmıyor ölü insanlar var.
-
Allah razı olsun senden abi Allah ordaki herkese yardım etsin inşallah
amin inşallah oğuzhan cümlemize.
-
bağrışma sesleri geldi bakayım dedim ikiz çocuklar birbirlerine sarılırken ölü bulunmuş
Ağlamamak eldemi abiii çok kötü buralar.
MÜTEAHHİTLER BUNUN CEZASINI AHİRETTE NASIL ÖDEYECEK NASIL BİR ZAMANDAYIZ YA.
1 ton demirin lafını yapan HERİFLER BUNLAR YA SÖYLENECEK SÖZ KALMADI.
-
Allah senden razi olsun. Senin gibileri daha çok olsaydı keske ülkede. Emeğine sağlık ❤
sağolasın
Allah hepinizden razı olsun.bir kaçgün burda kalıp ihtiyacı olan insanlara yardım edicem biliyorum herkese edemem ama bir kişinin öncülük etmesi arkasının gelmesini sağlar. umarım atlatıcaz kolayca Allah daha kötüsünden kurtarsın inşaAllah
-
bir aile bebekleri ile dışarıda kalmış arabaya aldım. gönül ister herkese yardımcı olmak ama olmuyor işte...
-
Köyler kasabalar ne durumda Enes hep şehir merkezlerinden haber alıyoruz. Ulaşılamayan köyler vardır dağlar tepelerde oralarda durum nasıl senin haberin olmustur
Köylerdeki evler tahta ve kerpiçden oluştuğu için ev diye birşey gördüğümüz söylenemez abi benim gördüğüm kadarı ile heryer toz duman harabe hele köylerde bina diye birşey kalmamış.
-
Allah'ın izniyle iyi abim.. Şarj sıkıntılı demişti gündüz, malum enerji sorun böyle anlarda
insan tanıdığı biri olunca ister istemez merak ediyor gözleri doluyor abi

-
Bir isteğiniz varsa yapabilirim arkadaşlar. tek ricam çok dua etmeniz geldiğim an bile 2 tane deprem ile sallandık gözümüzün önünde binalar yıkılmaya devam ediyor...
-
Sahutt İyisiniz inşaAllah arkadaşlar dualarımız sizinle...
-
Sen neredesin enes
hataya gelmek durumunda kaldım burdan erzak falan götürdüm mehmet abi
-
Buralar çok kötü 20 bin ölü bile çıkabilir Allah göstermesin...
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Olası istanbul depreminde olacaklar
-
Sırada istanbul depremi var kaçarımız yok artık cok yakın Allah gazamızı mübarek eylesin.
-
Allah razı olsun, Allah yardım etsin inşallah abim..
Hayırlı haberlerini Bekliyoruz
Abi çok teşekkür ederim. ama hiç hayırlı şeyler olmuyor hatayda yardıma gelen kimse yok herkes enkaz altında çok kötü durumlar ne videolar geliyor görsen varya yalvaranlar ağlayanlar ölmek istemiyorum diye bağıranlar Allah yardımcıları olsun inşaAllah
Söz veriyorum hayırlı bir haberle dönücem.