17 18 yaşında genç bir çocuk idrarını içerek hayatta kalmayı başardı HELAL OLSUN SANA ÇOCUK ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
depremin 108. saatinde hatay antakyadan bir çocuk sesi duyuldu ALLAHUEKBER çıkarılacak inşaAllah
-
Kritik zamanlar, çoğunu kurtarmaya çalışıyorlar şuan hadi inşallah 10 can 10 candır Bismillahirrahmanırrahim...
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yemek yardimi yeterlidir insallah. Ulaşıyor mu yardımlar. en son yollardan dolayı sıkıntılar vardı
Tırlar yağmalanmış yollar kapalı gelenler geliyor ama herkese yetecek kadar yok tırları bekliyor insanlar.
-
Çadırlara yerleştirilen insanların kronik rahatsızlığı bulunuyor fakat hiçbirine ilaç yardımı sağlanmıyor şuan buda büyük sorun
eczanelere bilmem ne kodu ile gidip alabiliyorsunuz ilacı ama engelli vatandaşlar var eczanelere erişim sağlayamıyorlar şimdi birşey yapacaklar
o haberi bekliyoruz.
-
Bu çok korkutucu. Dikkat et kendine,başına bir sey gelmez inşallah
Yok reisim eyvaALLAH sağolasın arabanın içinde kalanlar için 30 35 dakikada bir camları açıp hava almaları söylendi
-
Konumuz neresi şimdi
Hatay Belen abi
-
Gaz kokuları baya arttı çoğu yerde doğalgaz boruları patlamış sanırım kokudan geçilmiyor.
-
bir 3 4 gün daha buralardayım pazartesi yada salı günü donmem gerekiyor. o zamana kadar sorularınızı cevaplamaya çalışıcam
-
Şu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
2012 yılında gördüm sanırım en son yanlış olmasın tam hatırlamıyorum o zamanda lise 2 de olmam lazım.
kardeşim 12. sınıf görmediğini söyledi bana.
-
Önce Ahlak lazım
Sonra ilk okuldan itibaren deprem derslerini vermekle başlaması lazım
Şiddetleri yıkımı vs
Ben bu ülkede bunuda gördüm ya gözüm açık gitmem abi...
İnsan değil bunlar tır yağmalamak nedir afad yeleği ile hırsızlık nedir ne bekleyelim bu ülkeden ahlak uğruna
Ortaokul 7 den sonra bildiğim kadarı ile deprem dersi verilmiyor müfredattan kaldırılıyor.
-
Bu işler böyle olmuyor beyler
Mimar sinanın yaptığı teknolojiyi japonların kullanması mı mantıklı abi.
yoksa bizim bu fikri üstelenip kendi milletimizin canı için her bir binada kullanmamız mı mantıklı ?
Sence nasıl oluyor sinan abi?
-
20 bine yakın vefat var... ve bu sadece görünürde olan TÜM MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN...

-
biliyormusunuz hayatımdaki hem en iyi deneyim hem en kötü deneyim ceset görmekti dün birsürü binlerce duyguyu bir arada yaşadım... Çok kötü çok üzücü birgün o toprağa ne günahlarla giricez...
O adamın ve diğer vefat eden insanlarımızın sabahına ne planları vardı hangi planlarla uyudular. ve uyanamadılar...