Dur kafam zaten bulanık dersten kendimizi yeni aldık gugulu var mı sen ondan haber ver 😂
bakicez artık varmı yokmu takip go go go
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDur kafam zaten bulanık dersten kendimizi yeni aldık gugulu var mı sen ondan haber ver 😂
bakicez artık varmı yokmu takip go go go
GFS: Global Fırıldak Sistem, italya sevdalısı
CANIM SIKILIYOR AGALAR BOŞ BOŞ ŞEYLER ATIYORUM AF OLA ![]()
Bu sene karadenizin kısı olucak sahil kapanicak
Hocam geçen sene bu tarihte yaylarada uzungölde bile kar yoktu bu sene gene erken başladık aha şurdan 2 gün sonra sahilde olacak kar yarın gece köyler coşar
uzun göl kar atıştırıyor
Kış lastiği alabilsem Kartalkaya'ya gidicem bu kış sistem zamanı. Gel gör ki 4 kar lastiği 10.000tl. E benzin de cabası. Sınav var bir de. Kar bize gelecek diye bekliyoruz :D
Malsef öyle birde 4250 tl ile bu millet geçinecek bunun kirası var elektiriği var bunlarada zam gelcek ah ah hiç iyi bir halde değiliz ./
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Hocam sıkı giyin gugulun merkezine gidelim sibiryaya :D
Şimdi iç anadol bölgemize kar yağdı ozaman Trabzonada yagmis sayılır Salih çünkü size heryer Trabzon sonucta
Salih?
Okusan dert okumasan dert Türkiyede böyle malesef ![]()
Valla ben lisede full bu hobilerle ilgileniyordum. Meteorolojisiydi yazılımıydı matematiğiydi otomativiydi. Onlarla uğraştığım 3 4 seneyi derslerle uğraşsam kesin girerdim istediğim yere
son 1 sene çalışmayla 100k oluyor anca
Hocam cidden başarılar diliyorum yaptığın tahminler nerdeyse hepsi olumlu çıkıyor sende insansın sonuçta adı üstüne tahmin ya gerçekleşir yada gerçekleşmez ama severek takip ediyorum tahminlerini:)
Öbür GUGULCU da geldi 61 gugulun kısa yazılışı mı oluyor?😂
Gugul: Fes Şapka :D
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
Hocam doğru diyorsun bende öyle bir hata yaptım ancak karantina yüzünden doğru düzgün ders göremedik oda piskolojik filan hepten çöktük inşllah bu sene daha iyi bir puanla yerleşcem allahın izniyle ,
Gece ben paylaşırım. Paylaşan yoksa
Ozaman sende saadet güncelleme
tyt de var
ayt inkilap tyt tarih ağırlıklıydı dimi
Sayısal seçince TYT de geleceğini zannetmiyorum 11. Sınıf konusunu 😁
sayısaldada tarih var diye biliyorum ben