:memnunolmayanseytan:![]()
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ÖSYM sitesini salsalarda sonucumuza baksak ya bıktım kaç saattir girmeye calisiyorum günaydın arkadaşlar
-
Çarşıya gidip geldikten sonra, Pubg New state oynayacağım..
Emulatörü çıktımı onun?
-
Gameloopta pubg mobile yok birtek hem arkada açık bırakıyorum bazen.
orası öyle evet ama alışkanlık işte hep pubg için kullanıyorlar ya kusura bakma :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu kalsın bi burda :D kışın bakıcam böyle bir snoptik olacakmı modellerde tutarı hiç yok denilecek yüzdede ama görüntü muhteşem -16 Bulut tepe sıcaklığı 850hpa
:coksıcak: -
Izlanda cfs li kış tahminleri başlamış :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valla ben sadece kuzeydeki biriken soğuğa bakarım gerisi fasa fiso, oda çok tutarlı değilde işte hobi :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Eren pubg den baska oyun oynamıonmu dostum sen 😁
-
Bu sabah canım tavuk kanat çekmişti, yarım saat önce annem tavuk kanat alacaklarını söyledi, bunlar benim zihnimi mi okuyorlar napıyorlar korkmaya başladım
Anneler hisseder ❤️
-
Herkese günaydın hayırlı cumalar Rabbim kılacak olduğumuz namazları kabul eder inşAllah ❤️
-
hasan hadi hemen degiselim sehirleri. sen bursaya ben oraya...
hayirli geceler arkadaslarDeğişim yapmıyalim seni buraya alalım abi nasıl olur 😊
-
Zonguldak-Kozlu ilçesi bu sabah...Ben Ankaradaydım dönüşte yakalandık bizde...
Geçmiş olsun çok sorun oluştumu?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz bir başka ya 😊✨
-
m2 ssd sata ya nazaran daha hızlı olması doğrudan anakarta takılması 3.0 veya 2.0 kablo ile uğraşmaktansa onu almak daha mantıklı tabi 2 katı fiyat farkıyla :D
Fiyatlar uçuk evet 😁
-
Bilgisayarlar için ssdnin önemini bir kez daha anladım isterse 150k lık sistemin olsun ssd yoksa eğer milattan kalma pc gibi açılıyor :))
Okuma yazma hızı HDD ye göre kat ve kat daha hızlı bilgisayarcıda çalışıyordum bı aralar celeron işlemciyi bilirsin en eski işlemcilerden SSD öyle donuyorduki bir görsen açılması için 10-15dk bekliyordun SSD takmıştık kendine gelmişti tabi bir müddet. Sata SSD ye göre M2 daha hızlıdır.
SSD > HDD