Bu gece başlatıp yarın öğlene kadar sürdürüyor öğleden sonra sıcaklık sorunu olduğu için kısa süreli yağmur aliyoruz akşam yağış kesiliyor 6 subat gecesi saat 1 de yağış başlıyor öncelikle kar olarak başlıyor sabaha doğru gene sıcaklık sorunu olduğu için yağmura dönüyor da tahminim sıcaklık pek sorun yaratmiycak gibi atmosfer çünkü bu ben geçen sene de dedim atmosfer supriz yapmayı sever hatta Okan ile sabah 5 e kadar bekleyip öğlene doğru kar yagmisti Hatay'da temennim güzel şeyler olması hadi bakalım sistemi yaşayalım
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Israrla bu gece kar var diyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tek temennim yarın öğleden sonraki yağışı kar alalım yaw
-
Şubat*
Ocaktan cikamadim daha ben ya 😀
-
4 Şubat gece basliyor öğlene doğru öğleden sonra yagis yerini kısa süreli yağmura bırakıyor 5 Şubat gece yağış tekrar kar olarak başlıyor 5 şubat akşamına kadar kar yağışı aralıklarla devam ediyor 6 Şubat soğuk bir tık guclenirse onu da kar olarak alırız ama yağmura bırakıyor bunlar benim tahminim
-
24h Hatay kar yağışlı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
18h Hatay kar yağışlı
Banaa yeterlidirr 30-66h arası kar yağışlı 😎
-
4 Şubat öğlen yağış yoktu şimdi var 😈
-
Yağış konusunda güzel çıktı
-
36h Hatay kar yağışlı
Yes be 30h Hatay kar yağışlı akşam sınırda bırakmıştı yağışı
-
Bu arada hala sorun görmediğimi söyleyeyim. Cumartesi gece ve pazar kar beklentim bulunuyor hala. Örtü beklentim dahi bulunuyor. Cumartesi sabah da ihtimal var. Birazdan detaylara gireceğim.
Ben yarın geceden itibaren bekliyorum