Aydiner tarafından yazılan gönderiler

Aydıner saçma konuşma kardeşim. Sen ne sanıyorsun-16 girişi var haberimiz mi yok?

Şimdi şöyle açıklayayım canım kardeşim

850 hpadan geniş alanlı +10 girişi ihtimali var. Bu +10 girişi zaten iç kesimlerede yayılabileceği için ve İstanbul gibi deniz etkisinde olmadığı için her ne kadar gündüz kombi yaktırmasa da. Gece sıcaklık çok hızlı düşeceği için bazı yerlerde sabaha karşı tek hanelere düşme ihtimali var. 9 derecede ben kombi yakmam diyorsan sen bilirsin

Yaz ortasında kombi yakacaksınız demek neyin kafasıdır merak ediyorum

Senin beyin algıların çok farklı çalışıyor. İç kesimlerin öyle bir serinlikle dolaylı yoldan birleşip gece ayazına yol açması var Hani.

Hani doğu kesimler zaten soğuk iklime sahipken böyle serin havadan etkilenirse sağlam serinlik yapabilir Hani

İlla İstanbul değil illa Kocaeli İzmit değil anlamak isteyen anlar taaamm

Bir tek ben mi fark ettim fakat, çaycıların toptancılardan aldığı aynı marka çayların tadı çok daha güzel ve kaliteli oluyor. Marketlerde oldukça erişebilir olan aynı model çaylarda oldukça lezzet eksikliği var. Araştırılması lazım bence, çok ilginç...

İstanbuldan da bildirenler var deprem diye ama haberlere düşecek kadar değil herhalde

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese iyi geceler iyi forumlar. Kocaeli bölgesinde yaşayan kimse yok mu arkadaşlar, aydının belirtmiş olduğu şeyler ile bağdaşan nitelikte bilgi var mı ?

Hocam direkt o ışığı görünce x arama çubuğuna deprem yazma sebebim daha önce bu tarz bildirimleri haberde gördüğümden dolayı. Acaba mı diyip baktım harbiden de deprem oldu yazan kullanıcılar gördüm