Şu havaların azıcık ısınmasına vücudum gram gelmiyor çok fena sinirlendim ya. 17 derecede sıcaklanır mı ya
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aydiner böyle bir şey olabilir ancak kuvvetli olmaz mevsim normallerinin belki 2-4 derece altı şahsi fikrim.
Kuzeydeki serin birikimden dolayı öyle dedim yukarıda sağlam bir soğuk var öyle +6 felanda değil +2 +0 gibi bir şey
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yazcılar çok riskli duruma girdi 😂The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren hem haziran başında ao naonun 0 a inmesi hemde o tarihlerde kuzeyimizdeki ülkelere Doğru atak olması her an çok sağlam bir serinlemenin gelebileceğine işaret. Ao naonun uygun olması o soğuğu aşağı çeker
-
30 mayıs 1 haziran arası yani
-
Aydiner türkiye genelde haziran ilk yarısında sıcak atak alıyor
Ondan hemen önce bahsediyorum
-
Geçen gün gördüğüm rüyanın özeti.
Evdeyim duvarda yaratıklı Resim gördüm. Sonra kulaklarım çınladı sonra aklımı kaybedip rüyanın içinde de kabuslu rüya gördüm. Sonra geçince uyandığımı zannedip Yine odamda buldum kendimi yine o resmi gördüğüm bu sefer bambaşka rüya gördüm rüya içinde. Böyle devam etti 10 sefer.
O gün çok yorgundum ondan mı oldu böyle bir şey acaba
-
Sebebi Hareketsizlik
Büyük ihtimalle öyle. Fazla dışarıya çıkmıyorum genelde otururum
-
15 dakika ağaçta Erik topladım diye 1 litre terledim yorgunluktan mahvoldum. Ne olmuş bana bu genç yaşta yahu🙄
-
Ay sonu gibi bir serin atak daha gelebilir. wriscuttern 👌👌👌
-
Batılı ve daha güneyli iniyor güzel. Sağlam bir iniş olma ihtimali var
-
Ufak bir rütbelendirme sistemi eleştirisi yapacağım. Üye olarak başlayıp sonraki üst kademe rütbenin acemi üye olması çok kötü olmuş. Sanki bir alt kademeye daha iniyormuşuz gibi. Onla ilgili düzenleme mükemmel olur
-
Serinlemenin kuvvetlenmesi açısından önemli bir güncelleme.
-
4 hazirandan sonra hava soğusun bilecikte olucam 1 aylığına

Senin fikrini almadık bu konu hakkında 😂