Hayırlı sabahlar herkeze.
Tüm HS ailesinin ve m7sluman dunyasınjn regaib kandili mübarek olsun.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi Giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap açınTahmin ve Bölge Konularına Erişebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.
Hayırlı sabahlar herkeze.
Tüm HS ailesinin ve m7sluman dunyasınjn regaib kandili mübarek olsun.
Whisper hocam dohum gününüz kutlu olsun,iyiki doğdunuz allah uzun ömür versin
Geç olsun güç olmasın
𝓢𝓲𝓼𝓽𝓮𝓶𝓬𝓲5534 föhn ile alakası olabilirmi ?
𝓢𝓲𝓼𝓽𝓮𝓶𝓬𝓲5534 hocam bence o dağda ile alakası var.
𝓢𝓲𝓼𝓽𝓮𝓶𝓬𝓲5534 hocam bence MGM nin ölçüm aletlerinde bi sıkıntı vardı
Sağolun hocam.Bende öğrendiğim bilgileri merak eden arkadaşlarla paylaşıyım dedim.
>>>WinteR<<< hocam doğum gününüz kutlu olsun.Umarım yeni yılınızı dolu dolu ve sağlıklı bi şekilde geçirirsiniz.
Bir İstanbulluya verile bilcek engüzel hediye bu olsa gerek
Birtane dağa 87.
Hocam bide sizin oğlan a noldu yürümeye başladımı
Randomize Kutup soğukları dediğin şey kutup kökenli soğuklardır.O soğukların bize gelmesi için Afrika kıtasının kuzey batı sındaki Asor adalardan doğan YB'sinin(yüksek basınç) kuzeye bize sistem indireblecek bi şekilde tırmanmasıyla kuzeyimizdeki soğuklar izlanda kökenli-polar kökenli kutup veya sibirya kökenli gibi soğuklar geldikleri yere göre isimlendirilir soğukların kökenine göre birçok farklı özellikleri de vardır.Neyse Azor YB si yukarı çıkıncada düz mantık azor yukarı soğuklar aşağı gelir.
Asor adaları
Örnek bi sisem
Mesela bu resimde gördüğün orta ve sol taraftaki sarı yer Asor YB si dördüğün gibi yukaru tırmanmış ve batısındaki soğuk havayıda aşağı indirmiş.
En basit haliyle anlattım Asor YB si dışında sistem gelmesini etkiliyen birçok etken dağa vardır.Umarım yardımcı olabilmişimdir modellerden Azoru takip etmen yeterli şimdilik.Sonra AO yu MJO yu flanda takip edersin
Mkaymaz21 yok hocam sıkıntı bitek sizde telefon klavyesindeki emijiyi örnek olarak gösterdim.Bide aynenen mobilde begenilinebiliyo pc de bende begenemiyom.
Herkeze günaydın.Kocaelide hava az bulutlu 1.6 derece yağış olsa kar yagardı ama yağış yok
Mobilde reklamlar birazdaga küçültüle bilirmi ? þlTüm ekranı kaplıyor.
Bide emojilere uyuma emojisi eklenebilirmi örneğin şunun gibi ?
ToRNaDo hocam mobilde reklamlar biraz sıkıntı her girisimde yanlıslıkla tiklıyorum 5-6 tane yeni sekme açiyor.Mobilde reklamlar birazdağa küçültülse iyi olur.
Hayurlı ve iyi geceler.
Sicak sicak icinde iciniz sicak uyuyun
İyi geceler,yarin okul var
Bi kar yağsada şu stresi,mutsuzluğu,gerginliği alip gitse yerine
sokakta mutlu mutlu oynayan cocuklar ve aileler,neşeli ortamlar gelse butün stresi ve yorgunluğu alıp gitse...
Çok ozledik çook.
Buyrunn çaylar.