Oh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:
Atmosfer kardeş bunu nerden buldun hangi siteden tam olarak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:
Atmosfer kardeş bunu nerden buldun hangi siteden tam olarak
Oh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:
Ama kesin değişecek
bununla beraber kar gelmezse nediyem ben ama yağarsa heryere yağar
Ocak ayının sonlarına doğru donacak vallaha
Benim için önemli olan kar yağacak mı yoksa kuru kuru soğuk mu çekicez
Buraya ne Zaman kar yağsa öyle oluyorda ondan ☃❄️
Her yere =O=O:!:
Hangi verileri kullanalım
YağaR ben yağışların kıyı batıdaki kuzey ilçelerde kar kıyı batıdaki Güney ilçelerde kky ve yağmur şeklinde görülmesini bekliyorum
Peki ya Edremit
Balıkesir Edremit ede yağar mı ?(
Zaten ne Zaman buraya kar yağsa tipi gibi yağıyo Gündoğan esiyo iliğimizi kemiğimizi kurutuyor
Peki ya Can üstadım bu sistem batı kıyı ilçelerinde etkiler mi ?(
Mini buzul
Bazı bilim adamları ve ünlü Türk meteorolog Bünyamin Sürmeli nin açıklamaları ile mini buzul çağı teorisi ortaya atıldı mini buzul çağı en son 1500 lü yıllarda Osmanlı ve Avrupa'nın en sıcak yerlerinde bile 1-1,5 metre kar kalınlığı görülmüştür İstanbul boğazının donduğunu yönelik iddialar söz konusudur mini buzul çağı 1500 ve 1530 yılları arasında Avrupa ve Osmanlı'yı etkisi altına aldığı iddialar vardır
Nerden öğrendin
Üstatlar kendi tahminimi yapıyorum tarihte veriyorum
10-20 ocak a dikkat İstanbul için -15 değerlikli sistemler gelebilir bunlar özellikle Doğu Trakya ve Marmara'yı anında soğutabilir Bu sistem bence Ada'na ya bile hafif kar bırakabilir bu sistem KARZİLLA yapabilir
Keşke keşke bende yaşasam sen 10 -15 ten sonra bi şey gelmez mi diyosun yanılıyorsun admin bence bu kış EFSANE olacak şimdilik böyle
ben Edremit'te yaşıyorum burada olması imkansız