2022-2023 Kış Tahmini
Revize buyurun bakın ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRevize buyurun bakın ![]()
Sen soyledigin mantiga gore Hindistan diye bir ulke yeryuzunde olmamasi lazim.Elestirenler; sinirlardan geçişte esnek davranilmasini eleştiriyor.Ama bence bu saldiri farkli.
Kim tarafından yaptırıldığını zaten biliyoruzda işte menfaat gereği devam 🙂
Günaydın taksimdeki bombalı saldırıyı lanetliyorum
Şimdi bazı akıllı vatandaşlar yıl olmus 2022 hala bombali saldırı nasıl yapabiliyorlar diyor burada hem emniyet teşkilatını hemde devlete bir laf sokma çabasında olanda var eeee Taksim'e günde kaç milyon kişi giriyor hepsini tek tek arayacaklar mi x ray e mi sokacaklar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Döner döner karadenizi ihya eder Tıpkı: 30 Ocak 2017 Gibi Kafkas topu inşAllah hadi bakalım aralık hareketli geçecek arkadaşlar Kasım 24 den sonra ilk ciddi soğuk atağı ülkemizi ziyaret edebilir Kutup rüzgarları zayıflıyor güney enlemlere soğuk akışı olacaktır Bu sene sibirya TermiK Yüksek Basıncınıda Aktif bekliyorum.
Zonal rüzgarlar güçlüde olsa sistem indiğini geçmiş kışta farkettim.
12 Kasim 18.57'de deprem ani cok-kapan-tutun ulke tatbikati yapiyoruz.Deprem aninda yapilmasi gerekenler icin: https://bit.ly/deprem-ani B001
herkesin telefonuna geldi sanırım
Gs o kadar kaçırdıki bu akşam en az 5 tane atardı
Hasan61 tarih 2019 yanlış atmışsın sanırım
Şaka gibi bu denli küçük bir depremde can kaybı olasılığı ülkemin muteahhiti malzemeden çalınca böyle oluyor.
Allah korusun bizi ne diyelim erenim Bu çinden ne çektik ya
Peki kötü senaryo gerçekleşirse yani bir asteroit Dünya'ya çarparsa ne olur? Asteroitin Dünya'ya çarpmasıyla; atmosferde yükselen toz ve duman, güneş ışığının dünyamıza ulaşmasını engeller ve toplam sıcaklığın düşmesine neden olur. Bu olay bir çok canlının ölümüne yol açabilir. Eğer bir apartman büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe muhtemelen küçük bir şehri yok edebilir. Eğer 20 katlı bir bina büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe küçük bir ülkeyi tamamen düzleştirebilir.
kaynak spacecampturkey
Düştüğü bölgeyi baya etkiler hatta etrafındaki ülkeleride
Kasım ortasına dikkat

Geçmiş olsun Eren..
En zor olaylardan biri ev tasıma işi
Aynen öyle abi sağolasın
Hocam yani açıkça ne olucak bu kış bizim için iyimi kötümü
karadeniz kıyıları için iyi kar demiş
Taşınma işi zor 3-4 gündür internette yoktu bu akşam geldi bilgisayara yeni oturdum