Ne zaman düzelecek bu görüntüler
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bekle bakalım
Ne kadar daha beklicez abim
-
Hayırlı sabahlar herkese Sinan abi senin sistemi gene görmedi sabah çıktısı baya saçmaladı nolucak böyle
-
Ne zaman görücez abi
-
Sinan abi senin sistem ile ilgili hala bir şey yok hatta senin o tarihlerde sistemi hiç vermemiş nolucak şimdi ne zaman görmeye başlıcaz abi
-
Sinan abi senin mor gelinlik reis ne zaman gözükmeye başlar
-
Hocalarım bence benim tavsiyem bi anket yapalım hava watsap grubu kurulsun hocalarım bence çok güzel olur
-
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar kardeşim
-
GFS sabah çıktısı berbat çıktı Sinan abi senin sistemi tamamen yok etmiş umarız düzelir
-
O kadar çok özledim ki böyle gece kar yağarken havanın tup turuncu olmasını o kadar güzel bir görüntü ki hiçbir şey tarif edemez ya o duyguyu asla Özlem’le. Ve hasretle bekliyorum o geceleri
-
Kar yok sistem takip bitti önümüz bahar ona odaklanalım.
Kışı görmeden bahara geçiyoruz çok kötü bir durum umarız düzelir önümüzdeki sene
-
Kontrol nerdeyse sistem diye bir şey bırakmamış
Nolucak böyle bozulmaya yöneldi
-
Sinan abi hiç konuda şey yazmıyosun önceden yazardın abi işte şöyle çok kuvvetli olucak elektrik kesintilerine hazır olun felan hep böyle şeyler yazardın abi yine yazma şeyin yokmu abi öyle bir şeyler
-
Sinan abi sistemin ile ilgili bişeyler yazıp göstersen çünkü modellerde sıkıntı büyük hala görünürde bişey yok ve bizim moralimiz çok bozuluyor şahsen biraz moralimiz düzelsin abi
-
Orta ve Doğu Karadeniz çok zora girmeye başlıyor. Modellerin batı sevdasından vazgeçmesi gerekiyor.
Onlar hep alıyor zaten hocam Bırakta biraz Marmara odaklı olsun biz sevinelim biraz