konumumda güneş açtı ya niye böyle oluyor ya inşallah bu gece de bunun üstüne güzel kar yağarda mutlu olurum biraz
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
kocaeli bu gece de kar alırmı acaba
-
hocam neden hemen durdu ya hani sabaha kadar yağcktı yağdı az bişey yerleri iyice ıslattı gitti hemen ya niye böyle ya bi başlasada sabaha kadar sürse
-
olduğum yere az bişey yağdı her yeri ıp ıslak yaptı durdu şimdi bu ne saçma bişey ya
-
adapazarında kar başladı
kocaelide niye başlamadı ya
-
Cephe an itibari ile çorludan giriş yaptı

Ek olarak eyüp açıklarından daha güçlüsü geliyor

kardeşim nerden bakıyon atarmısın siteyi
-
Çağrı Erdal az daha isyan et de seni dinlenmeye yollayayım. Burada isyan görmek istemiyorum diyeceğimi demişim zaten sana.
Tamam ustam özür dilerim ama neden açtı hava ya kar yağması gerekmiyormu
-
Kar ne zaman başlar konumum da sanki biraz açtı gibi hava neden böyle oldu ya kar yağsın ya
-
Benim konumumda kar ne zaman başlıcak öğleden sonra diyolar kaç gibi başlar
-
Hayırlı geceler hayırlı Cumalar abiler
Hala ince hir yağış ama yerler beyazlamaya başladı
Sıcaklık düşüyor şuan 0 derceye geldi
bana ne zaman kar gelicek bu ne ya hala hiçbişey yok ya
-
Vallahi bir türlü kara dönmedi ki gece döner herhalde ama örtü için uyumuyacaksan hiç bekleme bence
dönsün inşallah ya nolur ya
-
bu gece bişey yokmu yusuf kanki
-
Tabikide yardım edeceğiz abi ancak radar ı öğrenmeden önce keşke modelleri öğrenmeselerdi.
Eren hayırdır banamı laf çarpıtıyosun
-
Dostum kocaeli kesik kesik yağacak gibi duruyor şöyle ki akşam 18.00 sıralarında bir yağılş var ama sonrasında duruyor 22.00 gibi tekrar başlıyor. sonra yine duruyor. Bu şekilde kesik kesik devam edecek sanırım.
Kesik kesik mi Of ya yine tutmıcak ya yine düzgün kar göremicez ya allahım ne şanssızım ya keşke Sibirya’da yaşasam ya
-
En geç saat: 17-18 sıralarında istanbul geleninde kar yağışı başlayacaktır.
Kocaeli’de kaçta başlar üstadım