Twitter'da bir hava sitesi,bu haftaki hava ile alakalı yazdığı twitte "gece yastıklarda terleme yapabilir" yazmış. Hayatımda hiç böyle bir yorum görmemiştim, artık meteoroloji haberleri böyle veriliyor sanırım 
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gündüz vakti yağan karın erimeden tuttuğu bir sistem yeter
-
Resmi Süper Lig Twitter Hesabı Açıldı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Biraz erken bir karar olmuş. Bi 10 sene falan daha bekleyebilirlerdi halbuki
-
Herkese hayırlı akşamlar

-
Fenerbahçe yedeklerle mi çıkmış bana mı öyle geliyor ? Madem bu da lige asılacaktı İsmail Kartalı’ın suçu neydi ligde geldiğinde çok başarılı işler yaptı geçen sene

Yedek yok mustafa, altay ve joshua king sakat sadece. Ayrıca daha 3. Resmî maçta bir takımın asları ve yedekleri belirlenemez zaten
-
Daha Çok Göster
Fenerbahçe, oyuncuların sağlık durumunu açıkladı.
• Ferdi Kadıoğlu - Kasıkta zorlanma
• İrfan Can Kahveci - Darbeye bağlı zorlanma
• Joshua King - Burkulma
• Altay Bayındır - Diz travması
• Joao Pedro - Üst adale yırtığı
Fenerbahçe sayesinde "daha kötü ne olabilir" lafını kullanmıyorum artık çok şükür.
-
Ülkede nem oranı %3 olan yerler var
-
Teşekkürler :olumlu:
-
Denize kıyısı olmayan Bolu'da hava 30 derece ve %50 nem var
Bu nem nereden geliyor acaba. Göllerden olabilir diye düşünüyorum aslında ama bir tek bolu'da da göl yok ki -
Top direkten döndü

Kırmızı kart yenildi

Penaltı kaçırıldı

Eski futbolcusundan gol yenildi

Fenerbahçe maçlarını izlerken daralıyorum artık. Her sene aynı terane.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler

-
Bolu'da haziranın başından bu yana 7 veya 8. Su kesintisi yaşanıyor. Haziranda 5 defa kesilmişti. Öğlen 1 den beri yok.
-
Uzun süre dediğimde 3 ay
-
Fenerbahçe dinamo kiev maçını seyrederken hissettim depremi. Uzun süredir deprem olmuyordu bölgede. Hissedenlere geçmiş olsun.