dereceyi bilmek de başarı kış liginde sorsanız bilemem ama bu da işin güzelliği
Olur olur devam böyle. Takılırım bej şakasına siz bana bakmayın😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdereceyi bilmek de başarı kış liginde sorsanız bilemem ama bu da işin güzelliği
Olur olur devam böyle. Takılırım bej şakasına siz bana bakmayın😅
zamanı biraz daha kısa tutsam ah ne güzel yorum olurmuş
😅😅😅 Hemen hemen 23 güne yaymışın. O da güzel 😅
Bu ermişliğe giriyor yalnız
Öyle ya demek ki biz aşmışık veri meri cart curt. Kokluyoruz havayı anlıyoruz😅
Şaka ula şaka. Sinan başkanın kendi hesaplamaları ve kendi modeli var. O bilir genelde sistem tarihlerini 👍
Sinan tamam ocak godzillasının tarihini vermiyom o zaman🤫🤫💣💣
Tebrik ederim Bu sene tahmin işine karışmayacağım demiştim fakat geçen ekran görüntüsü attım senden önce yazanlarda var diyelim .Atmosfer bizlerin üzerinde .
Saatide verseydin başkan😅
Az önce muazzam bir olaya şahit olduk Zonguldak olarak. Güneş batarken tam tersi istikamette doğuda gök kuşağı çıktı💓💓
Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag oldu Aynı zamanda ülke puanı sıralamasında rakibimiz
Zaten feneri istiyordu slavia pragın hocası. İstediği olmuş. Şimdi pişman olmuştur ama😅
😎🌬️😎🌨️
Zonguldakli67 hocam bu sene umarım burun sıkıntısı çekmez trabzon merkez ve samsun
Rüzgar yönü de çok önemli😊
😎🌨️😎🌬️😎
Çöp diyeceksiniz. Godzilla ve efsane kelimelerini kullanmak yasak😅
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde skandal bir hata yapıldı. İlk turda aynı grupta mücadele eden Villarreal ve Manchester United, kura çekiminde yanlışlıkla aynı torbada yer aldı.
UEFA, Devler Ligi son 16 turu kurasında yaşanan Manchester United olayı hakkında soruşturma başlattı.Soruşturmanın ardından UEFA, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin tekrarlanacağını açıkladı.
Kura çekimi TSİ 17.00'de yapılacak.
Villarreal'in eşleşebileceği takımların kura torbasına yanlışlıkla Manchester United eklendi ve İspanyol ekibinin rakibi olarak çekildi. İki takım aynı grupta yer aldıklarından bu kura gerçekleşemedi. Kura torbası yeniden karıştırıldı ve Villarreal'in rakibi bu kez Manchester City oldu.
Daha sonrasında Atletico Madrid'in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United'ın katılamadığı görüldü. Bu durum, Atletico Madrid'in çekebileceği rakipler arasında Manchester United'ın yer almamasına yol açtı
Eşleşmeden haberin yok okuldaydım ama haber yeni geldi bütün rakiplerin rakibi yeniden belli olacak
Skandal olmuş resmen. İtiraz eden çok olur
UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat 17:00 da tekrar çekilecek kurada 1.çıkan bir takımı yanlışlık yapıp gurup aşamasından 2.çıkan bir takımmış gibi gösterildi kısacası 1. Torba ve 2.torbada yanlışlık yapıldı
Şimdi manu ve psg eşleşmesi iptal mi oldu
Aradığımız yüksekler mi oluşacak demiş Acaba neyin yükseğiydi dilimin ucunda yazamıyorum .
İskoçya 🤔 ispanya🤔 İskandinavya😲