- Resmi Gönderi
@Dr.Selamet sanırım yanilmazsam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Dr.Selamet sanırım yanilmazsam
Haydi bakalım @Emre123Kayaa bekleyelim görelim tahminin denk düşer inşaallah :thumbup:
inşAllah abim
bence 24 ocakta bir şey olmaz soğuk 2 gün bile durmuyor nasıl efsane diyorsunuz anlamadım aynı tarihte karda yağmaz
Tahminci arkadaşlar burnunuzda sıvı donacak derler :D etkili bir kış sezonu inşaallah bizleri bekliyor. Şimdiye kadar yarım yamalak birşeyler görüldü. Alttan kaçtı, üstten düştü, battı çıkmadı bize hep yan çizdi sistemler.. Bekliyoruz efsaneyi :catisma: :catisma:
Arkadaşlar şu saatten sonra efsane peşinde değil normal bir kar almayı veya görmeyi değerlendirelim.
Benim gibi kar manyağı için normal kar yağışı da efsanedir..Yurtta nereye düşerse beyaz örtü ben kendimi orada sayarım, tv de haberlerde görmem bile yeter. Ayrıca nabzımı düşürmeden, efsane yağışlar gelmesini de bekliyorum, normal mi yağar efsane mi yağar bakalım yaradan ne derse o
Bende öyleyimdir ama ben yoğun kar ve tipi yi çok seviyorum bir keresinde kazdağlarına çıkıyorduk öyle tipi görmedim
Ay sonu sistemi biraz ülke adına bizi yoracak gibi Allah sonumuzu hayır etsin kazasız belasız kış nasip etsin inşallah
kar yağacaksa yormalı :D
sabırsız biri olmamdan kaynaklı huyum kurusun içimde tutamayıp soylıyım bari:)
ay sonuna doğru ülkenin kuzeydoğusunda görülen sistemden bize de bi ekmek çıkacak sanki...neden ikinci bi 25/01/2017 benzeri olmasın?oralarda bir yer de ULL oluşup günden güne güneye inip varacakmış gibi bir his var içimde:)
Bu kış bu goruntuyu gormek istiyorum.
ya bi şey diyecem bu hangi siteye ne zaman ait
gefs e ait sibiryali hocamiz atti o resmi aldim sakliyom bj gun gelcekdiye
9 ocak taki guncellemeye a ait
ULL oluşup günden güne güneye inip varacakmış gibi bir his var içimde:)
ULLcanına :artis: :artis: :catisma: :catisma:
hangi sistem için