20-21 haziran gibi tam kuzeyimizde soğuk birikimi görüyorum Fakat ao nao da o tarihler belli değil yine uygun olursa daha güzel Bir serinleme bile olabilir
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Genel olarak yükseliş eğiliminde. Ama yeteri kadar tırmanamazsa bir tane daha kopabiliriz gibi. Ama daha ileri tarihi görmek lazım
-
Ao yu - 1 yapıp naoyu - 1.5 yapma hayali.
Ao Yukarıda soğuk biriktirir nao da indirir 😎
-
Eğer bulutlu ve en az 15-18 km rüzgar olursa bu sistemde akşamüstü sıcaklığın bir iki tık daha düşmesiyle özellikle sahil kenarı olmak üzere bünyesi dayanıksız olanlar üşüyebilir.
-
Haziran ayının son haftası bir şey olur mu acaba ya indexlerin güncellemesini merakla bekliyorum şüphe ettim bak. 😂
-
Ao nao güzel. Bir sistem gelme ihtimali var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Avrupa’ya sert sıcaklar geliyor. İlk kuvvetli sıcak hava dalgası. Şimdiden önlemler alındı. Ülkemizde Perşembeden itibaren aralıkli yağışlar var .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay sonuna doğru güzel bir potansiyel gözüküyor. Bakalım o potansiyeli kullanabilecek miyiz
-
Ay sonuna doğru güzel bir potansiyel gözüküyor. Bakalım o potansiyeli kullanabilecek miyiz
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde orta-uzun vadede modellerde değişim olabilir
-