CAN hocam çıkınca eps ve control verilerini güncel ao nao paylaşır mısınız ecwmf'nin önümüzdeki süreçte neler görmüş merakla bekliyorum. İyi akşamlar
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
- 

CAN  - 

31 Ocak 2021 22:40  - 

Kapalı  
- 

- 

Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
 - 

Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
Kıyılar için öyle gözükuyor simdilik
 - 

- Resmi Gönderi

pc basinda olup gfs yi paylasabilecek varmi ?
 - 

- Resmi Gönderi

Hayırlı Sabahlar

- 

Hayırlı Sabahlar

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar..
 - 

Huzursuz bacak sendromum mu var acaba ayaklarımı sürekli haraket ettiriyorum durunca rahatsızlık geliyor
 - 

Kusura bakmayın ama emoji ile tepki vermişsiniz yorum yazmamışsınız tuhafıma gidiyor
 - 

Huzursuz bacak sendromum mu var acaba ayaklarımı sürekli haraket ettiriyorum durunca rahatsızlık geliyor
Nasil yanii ????
 - 

Nasil yanii ????
Ayaklarım gıdıklanıyor gibi oluyor
 - 

Kusura bakmayın ama emoji ile tepki vermişsiniz yorum yazmamışsınız tuhafıma gidiyor
Burası havalarınsesi doktorlarınsesi değil ki ne anlatsak yanlış olur bir doktora görünmeni öneririm
 - 

Burası havalarınsesi doktorlarınsesi değil ki ne anlatsak yanlış olur bir doktora görünmeni öneririm
tamam hemen yakınımda sağlık ocağı var oraya giderim
 - 

Benimde ayak bileğimde bahsettiğin şetden var abi ama bende bilmiyorum nedenini
 - 

Benimde ayak bileğimde bahsettiğin şetden var abi ama bende bilmiyorum nedenini
Sende doktora görünürsün o zaman ben gideceğim öğleden sonra.
 - 

- Resmi Gönderi

Selamun Aleyküm arkadaşlar
 -