Hocam bu sistemde sadece dek kar yagislarimi etkili olacak
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
Hocam ne zaman olacak yağış ? İstanbulda hangi bölgeler daha şanslı?
-
- Resmi Gönderi
Büyük salınım ay sonu şubat başı olacak. Avrupanın kapacağı sistem en büyüğü değil
-
Büyük salınım ay sonu şubat başı olacak. Avrupanın kapacağı sistem en büyüğü değil
Şu anki modellere göre 25 ini Avrupa bir kapamıyor :D bakalım nolcek
-
- Resmi Gönderi
Herkese merhabalar ,
Sizlerle iyi kötü güzel dönemlerimiz oldu gerek iş yoğunluğum gerekse atmosferin son dönemde ki dinamik etkileri beni yormuş ve sürekli fırsat bulup giremediğim için yeterince aktif olamadım. Üzülerek bellirtmek isterim ki forum yazarlığından aranızdan ayrılıyorum. Herkes kendine iyi baksın havalar bir süre dinlenecek ülkemiz adına kar yönünden durağan olsa da yağış yönünden atlantik üzerindeki etkiden dolayı bolca yağışlı sistemler alacaktır.Şubat ilk haftadan itibaren ivme bize yönelip balkan sistemi beklemekteyim.Benden bu kadar son yorumum olsun iyi akşamlar dilerim
ailesi -
Herkese merhabalar ,
Sizlerle iyi kötü güzel dönemlerimiz oldu gerek iş yoğunluğum gerekse atmosferin son dönemde ki dinamik etkileri beni yormuş ve sürekli fırsat bulup giremediğim için yeterince aktif olamadım. Üzülerek bellirtmek isterim ki forum yazarlığından aranızdan ayrılıyorum. Herkes kendine iyi baksın havalar bir süre dinlenecek ülkemiz adına kar yönünden durağan olsa da yağış yönünden atlantik üzerindeki etkiden dolayı bolca yağışlı sistemler alacaktır.Şubat ilk haftadan itibaren ivme bize yönelip balkan sistemi beklemekteyim.Benden bu kadar son yorumum olsun iyi akşamlar dilerim
ailesiElinize emeğinize sağlık hocam doğrusunu siz bilirsiniz

-
- Resmi Gönderi
Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim hocam. Aramızda olmanızdan gurur duyduk. İnsanın en büyük yorgunluğu beyin yorgunluğudur. Kapımız daima size açıktır 🤝
-
- Resmi Gönderi
Son olmaz inşaallah hocam, elinize emeğinize sağlık, aramızda olmanız bizim için önemli, önemliydi.
Tekrar beklerim, bekliyoruz cografyaciburak hocam
-
- Resmi Gönderi
cografyaciburak burak hocam son olmaz olmayacak inşallah kısa ara diyelim biraz toparlayıp aramıza geleceğinize inancımız tam biraz sinerji ve enerjiye ihtiyacımız var kattığınız emekler yorumlarınız için teşekkürler hocam yine bekleriz
-