- Resmi Gönderi
Seri de FB 3-2 öne geçti
Maç sonucu FB 91 BJK 87
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSeri de FB 3-2 öne geçti
Maç sonucu FB 91 BJK 87
Seri de FB 3-2 öne geçti
Maç sonucu FB 91 BJK 87
3-1 dayı. Çarşamba şampiyonluk günü inşallah
Çok fazla bütçe bütçe diye yorum gördüm. Umarım artık görmem. Yorumum budur. Futboldan örnek verecek olursak Türk takımları büyük takımları yendiğinde veya yenildiğinde ben hiç bütçe konuşulduğunu görmedim. Bursaspor Manchester United maçı hariç. He şunu gördüm. Bu kadroyla bu kadar olur diyenleri çokça gördüm. Ki Beşiktaş Basketbol için de şu an öyle düşünüyorum.
Beşiktaş bütçe konularına alet edilmeyecek kadar büyük bir kulüptür. Hiçbir EFES serisinde şu duruma rastlamadım garibime gidiyor. Abi düşük bütçeli takım büyük bütçeli takımı yenebilir zaten sporun doğasında var bu He yok yenemez ben böyle bahaneler bulacam diyorsan çıkma abi finale. Karşındaki takım Avrupa’nın en iyisi. Beşiktaş koçunu çok sevdim bu arada.
Bütçe farkından doğan oyuncu kalite farkı bir gerçek ama her maçtan sonra işin bu muhabbete gelmesinin (bir kaç mavi tikli hesap tarafından) oyuncularımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Evimizde gereken mücadeleyi gösterdiğimiz için takımımla gurur duyuyorum, maç sonu kazansada kaybetsede alkışlayacağımız bir mücadele gösterdiler ve biz de hakettiklerini verdik. Her geçen sene üstüne ekleyerek ve bütçeyi doğru kullanarak Beşiktaş’ın ve taraftarının tekrardan basketbol kültürüne ısınmasını sağlamak yönetimin futboldan sonraki ilk hedefi olmalı.
Efes maçından sonrada kazan veya kaybet aynı bütçe muhabbeti benzer hesaplardan yapıldı bu Fenerbahçeye özgü bir durum değil.
Futbol baskete göre süprize daha açık bir oyun. İç saha avantajları, önemli oyuncularının eksiklikleri, bir şans golü. duran top şansları vs.. bir sürü farklı durumda skor bulabiliyorsun. Ve ülkemiz genelinde daha oturmuş bir kültür olduğu için herkes takımlarının büyüklüklerinin farkında ve ona göre oynamalarını ve transfer yapmalarını istiyor.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hayatımda gittiğim ilk basketbol maçıydı ortam çok güzeldi hala kulaklarımda o tezahüratlar. Bu maç özelinde 1 bilet alana 1 tane bedava gibi bir şey vardı babamla gitmiştik
Şu maçtan beridir salona gitmiyordum mesela. Gerçi bundada nerede olduğumun farkında olmadığım yaşlardaydım 😅
Dusan Alimpijevic benim gibi kaç kişiyi tekrar basketbola kazandırdıysa kârdır 🫡
wriscuttern yorumlarına katıldık. 👏🏻
Maç boyu pota arkasındaki bir kesim sürekli küfürlü tezahürat başlattı. Arada sırada o kesimle ters düşenlerde oldu salonda, takımı desteklemek yerine ortamı germeyi tercih ettiler…
O kesim kesinlikle taraftar falan değil yanlışım olabilir ama 2017 senesinde de fenerbahce besiktas finali vardı 4 anons sonrası tribün boşaltılmıştı oraya ailesi ile gelen veya gerçekten maçı izleyip kendi takımını destek rakibi de yuhalayan ıslık yapan taraftarlar var böyle insanlar kendilerini büyük görüyor o kesimi iyi bilirim amaçları rakibi baskı altına almak değil kafayı bulup ana avrat küfür etmek
Basketbol ziyafeti devam ediyor
BJK FB karşılaşması Beinsportshaber de
Basketbol ziyafeti devam ediyor
BJK FB karşılaşması Beinsportshaber de
Seri biter büyük ihtimal ama Beşiktaşın kadrosu bira daha güçlü olsaydı bu seri aşırı keyifli olurdu
Müthiş bir final. Müthiş bir sezon. Saraš’a saygılar. Alabileceği her kupayı aldı bu sezon. Uzun süre istikrar sağlamamız gereken bir hoca Obradovic’ten sonra. Rakip kim olursa olsun Fener kazanır dedirtiyoruz.
Guduric’e de veda etti taraftar. Fenerbahçe’ye yakışır şekilde. Yolu açık olsun. 👏🏻
Respect
Basketbolda çok dominant bir takım olduğunu tekrar gösterdi tebrikler fenerbahçe
Beşiktaş da elinden geleni yaptı seneye takım komple değişiyor
Basketbolda çok dominant bir takım olduğunu tekrar gösterdi tebrikler fenerbahçe
Beşiktaş da elinden geleni yaptı seneye takım komple değişiyor
Ben Beşiktaş’ın da renk kattığını düşünüyorum her ne olursa olsun finallerde olmalı Beşiktaş. Umarım ona göre bir yapılanma olur önümüzdeki senelerde.