Şuan çoğu model batı kesimler daha şanslı diyor
Batı dediğin doğu Marmara için de geçerli mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuan çoğu model batı kesimler daha şanslı diyor
Batı dediğin doğu Marmara için de geçerli mi
Batı dediğin doğu Marmara için de gecelri bir mi
Evet tabikide
19-24 sistemi gelirse Sinop etkilenir mi acaba o tarih aralığında orda olacağım
Sıcak sistem mi
Sıcak sistem mi
Yok, soğuk sistem
Bu sefer kırmızı değil zaman zaman mor renge dönüşen ufak kütleler bekliyorum ![]()
NAO verileri de çok önemli ona da bakmak lazım
Görünmüyor daha
yoksa orajli sistem mi
Tahminler değişmezse eğer zaman yaklaştıkça gözükür
Oraj vesaire var.mi
Oraj vesaire var.mi
İzmir'in havasından pek anlamam belli değil daha
Geçen aldığımız yağışlar neden kış yağmurları gibiydi bu mevsimde ilk defa böyle yağışlar gördüm
Asperger sendromu ve bipolar bozukluğu olan var mı benim gibi
Tosuncuk kimsenin yapamadığını yapmış 1.5 Milyar parayı bitcoinle 10 katına katlamış
Bu adamın kafası zehir gibi bence ABD başkanının yanına kapatsınlar bunu 1 yıl içinde Suriye ve yanında da Batum’u ABD den almazsa bende bir şey bilmiyorum
Hayırlı akşamlar herkese. Ben niye her gün yarın yokmuş gibi ders çalışıyorum 😆😆. Yeni bir TYT Matematik kitabı aldım 1 hafta önce. Yarılamışım şimdiden 🙂. 2022 tayfa siz ne yapıyorsunuz? Durum ne?
Hayırlı akşamlar herkese. Ben niye her gün yarın yokmuş gibi ders çalışıyorum 😆😆. Yeni bir TYT Matematik kitabı aldım 1 hafta önce. Yarılamışım şimdiden 🙂. 2022 tayfa siz ne yapıyorsunuz? Durum ne?
Ben 2023 tayfayım ama ben de uzaktan eğitimdeki eksikleri kapatmak için dershaneye başladım her haftasonu deneme oluyoruz 2. ve 3. oldum onlarda da çoğu kitabı yarıladım inşaallah herkese hedefindeki yere gitsin