Whisper dayım doğru demiş. Her yangın kundak değildir diyorum ben de. İnsanlar öyle bir algı yaratıyor. Kundakçılar vatana ihanet ediyordur.
Geçen sene itiraf etmiş birisi yangın çıkardığını buda belli olur yangını birisi mi çıkarttı çıkartmadımı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper dayım doğru demiş. Her yangın kundak değildir diyorum ben de. İnsanlar öyle bir algı yaratıyor. Kundakçılar vatana ihanet ediyordur.
Geçen sene itiraf etmiş birisi yangın çıkardığını buda belli olur yangını birisi mi çıkarttı çıkartmadımı
Zaten o insanlar böyle havaları ve özellikle bir noktada yangın çıkmasını bekliyorlar. Geçen sene Hatay'da da birden fazla yangın olmuştu. 1 i sıcaktan. 2 si insanlar tarafından
@Yusuf aynı şeyleri söylüyoruz 🙃
@Yusuf aynı şeyleri söylüyoruz 🙃
Ordaki yangını izledikçe burnuma duman kokusu geliyor bu normal mi 😄
Yağmur geliyor
Az önce yanıyorduk bir anda soğudu hava
@Yusuf ilerde öyle net birşey gözükmüyor
Ağustosun ilk 10 günü Afrika aktif gözüküyor şimdilik değişim olur mu bakacağız
Eren neden yorumumu sildin acaba sebebini öğrenebilir miyi
Yusuf terbiyesizlik yapma. Neden sildi sence yorumunu?
Yusuf terbiyesizlik yapma. Neden sildi sence yorumunu?
Bir haber paylaştık onu sildi. Bilmiyorum neden
Bir haber paylaştık onu sildi. Bilmiyorum neden
Yusuf kardeşim benim. Farklı bir platform ya hani... O yüzden olabilir mi acaba? Hani farklı forum ismi hiçbir forumda geçmez ya. Bu yasaktır. Bu şekilde mi tepki verirsin? Ayıp denen bir şey var
@Yusuf başka forumdan paylaşım almayalım.
Silme sebebi odur başka ne olacak?
Yusuf kardeşim benim. Farklı bir platform ya hani... O yüzden olabilir mi acaba? Hani farklı forum ismi hiçbir forumda geçmez ya. Bu yasaktır. Bu şekilde mi tepki verirsin? Ayıp denen bir şey var
Öyle mi söylüyorsun 1-2 sene öncemi ne can abiyle bir forumdan bahsediyorduk o zaman niye yorumum silinmedi bahane mi arıyorsunuz kardeşim ya
Tamam neyse boşverdim gitti kusura kalmayın